Thursday, September 8, 2011

GIVEAWAY...saya suka DOMO lah!

saya suka domo lah pasal domo ni ada gigi tajam2 pahtu mulut dia macam nak gigit2 orang macam saye jugak, suke gigit orang =D mesti x ckup kretip langsung ayat ni, sbenarnye saya suka domo sebab mengharapkan domo ni jadik besday present saya utk september nih ^-^ tu sajer, sekian. sile klik banner utk pegi ke page tuan tanah bagi menjoinkan diri beramai2 (:


8 comments:

zOeY zAu YaH said...

g.luck cikgu =)

eqbalzack said...

salam,
terima kasih join GA abg eq...abg eq dah linkkan kat blog. nnt boleh singgah ok...

Edy Zaidi said...

good luck yer..mahal tu domo ni

cik chinta said...

zoey; hahaha..slalu je join GA, xpnah meng pon
abg eq; ^_^
edy; tu psal join, xmampu nk beli, mahal sgt =D

Awangku Johan said...

DONE...
saya folloe blog awak..
kalau suka blog saya mai la follow...

zOeY zAu YaH said...

mana tau kot rezeki kali ni ka kan.

gadizgula said...

good luck !

cik chinta said...

johan; thx ^-^
zoey; amin
gg; thx ^-^

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com