Friday, April 15, 2011

Giveaway from Moscow by MiszLullaby

5 comments:
saya kena tagged dgn Cik ^^Blueberry Cheese^^
maka dgn lajunya trus saya wat post ni

ni la 1st tym join GA
tatau la betul2 mengikut syarat ke tak
sbb cam xpaham syarat ke-4 tu
tp..teruskan je la percubaan ni

perasaan join GA MIszLullaby?
bangga kena tagged
dan bangga kerana mencuba ^__^


xdapat g Moscow T__T
dapat GA from Moscow pon oke la ^__^
ML..yg satu lg hadiah tu xyah wat cabutan la
kasik direk je kat nama saya oke =p

nak tag 5 org kawan saya..jom join sama2 =)


nak tau lebih lanjut, klik je banner atas tu 
skg ble tdo dgn aman
pacets keje, miss him so much


baby in d house II

2 comments:

sbb xcited sgt nk tguk
dorg snap je pic ni
n send to me
baby mcm tgh nanges masa snap pic ni
nama tatau lagi
=)


terabai

6 comments:
bile saya malas nk memanjakan blog ni
maksudnya
sy tgah bahagia2 manja2 dgn pacets =p
lop pacets

puding triffle strawberry

2 comments:
sedap2....pandai mamatisya 
kami sang blogger yg rajin bw
tp xrajin nk cuba T__T
cuci mata je la



Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com