Wednesday, May 18, 2011

guam II

2 comments:
berkenaan perkara semalam nama tempat GUAM yang saya cari kat goggle tu. harini, saya pegi keje, sengaja saya nak kena kan kawan sekerja.

saya tanya RBT "ko penah dengar tak nama tempat GUAM?"  tetibe dia jawab "pernah". =.="...terkezut saya. 

terus dia membuat penerangan terperinci, dia cakap "GUAM tu adalah salah satu tanah jajahan US kan? terletak antara lautan pasific dan lautan filifina, terletak di atas irian jaya, papua..bla bla..sebelah dengan filifina. terer beno penerangan. siap lukis peta oke. kalo nasib bek saya p capture pic dia lukis peta tu utk bukti.

siap nak argue2 plak pasal kenapa GUAM bole dimiliki oleh US, sepatutnya yang dapat adalah antara filifina ataupun indonesia. ehh...pening2 camne dia bole terer sangat tau mende tu. sejak bile dia tuko jadi cikgu geografi lak. sedangkan semalam, tanya kat veri yang mengajar geografi form 6  pon dia tatau nk jawab.

siap gtau lagi iklim di GUAM adalah seperti malaysia ape sme dan persekitaran bangunan yang wujud d GUAM tu adalah mengikut kehendak US.

kekaguman tak dapat disembunyikan. trus rasa menyampah. sebab dia terer sangat menjawab kan, buli dia amik gambo saya dengan kak rina =D

rupe2nye RBT suke baca atlas..patot la bole jawab. memang tade keje la dia tu.

ini hasil pembulian

ini juga =p

semakin suka pakai shawl cotton ni :)


printer

2 comments:
pepagi terkejut dr tido trus on printer, menyiapkan nama2 yang perlu di fax ke pejabat daerah, pahtu kena siapkan muka depan paper soklan dan trus mem'print' paper utk esok. esok exam, harini baru siap. saya hebat! =.=''

sme keje siap. kan bagus kalo perangai baik camni hari2..nantok, tapi kena siap2 trus g keje T_T


Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com