Saturday, April 30, 2011

apa yg bagus ble blekout?

1 comment:
ntah hape da wat smlm? lepas mandi je tetibe bahu kiri sakit T_T jd xdapat bergerak dgn selesa. pahtu arini kn balik kampung sbb ada yg kawin. disbbkan bahu yg sakit ni, pergerakan pon agak terbatas xle nk ganas2 wat keje.

kena wat pgerakan slow motion, agak pelik dan kaku. tetibe blekout, nasib bek da selesai makan malam. tu pon masa makan lembab cam kure2. sampai kena tego, pesal da dekat lebih setengah jam x habis2 makan. sakit bahu laaa...xle makan cepat2. badan kena statik je waktu makan, xle gundah gulana. 

sdg bz2 wat keje, blekout. tp bagus, sbb ble rileks2 jap buka laptop. tp yg xbest, batery ble boperasi stengah jam je lagi..T_T cepat r ade letrik.

kan bagus balik ruma kak ayu, bole makan stembot. ble talking to the moon T_T

rindu sebesar zarah :(

No comments:
En. S baru lepas kol, opkos la saya suka sgt2, dan hilang skit 'demam rindu asik pkirkan dia'. bak kata sya sinri kepada beliau, tuhan da kurniakan saya otak, tp saya gunakan sepenuhnya utk memikirkan awak aje, membazir btul :(

ntah ape je pertanyaan merepek saya pada beliau :( akibat terlalu cemburu membuta tuli. kalo seblom2 ni waktu dia ada line tenet, saya akan riso xtentu hala takot dia menggtal dlm alam maya. da tu skg bile dia xde tenet, dia akan kol aje. jadi mula la sy merepek dok tya adekah beliau akan kol pompuan len selain dr sy. 

En. S slalu merasa pelik2 dgn pertanyaan saya smnjak dua menjak ni. n then jawapan terbaek adelah 
"i learn from the best, i learn from u" 
ye la, dlu2 ms awal2 kenal sy tade la nk amik pusing klo En. S nk kontek sape2, sbb saya xmo kontrol dia sgt. nti dia anggap sy pompuan doble Q . maknanye, dlu sy bukan speses mengenali apa itu jeles2. 

tp, En. S la ni yg ajar. En. S tu kuat cemburu sesangat. klo ble asik nk berkepit je 24/7 bile dekat2. dia amik tau sme pasal kawan sy, cek henpon, fb dan emel2. tp, saya tade kisah pon dia nk cek sme tu, sbb ntah, da terbiasa pon. 

sy tau, En. S lelaki penyayang sbenanye, dia wat sme ni sbb dia terlalu sayang, jd sy teksah. cme kdg2 sy kurang perasan kot camne dia sebarkan kasih sayang dia tu, sbb En. S kurang romantik =D (atau sy termiss keromantikan beliau, uhuhu..) cam td dia kasi ingatkan balik, dia belikan payung supaya x kena hujan, belikan makanan supaya sy x lapar. oo..iye betul2. sy mmg pelupa T_T

En. S jg bg COBI utk teman saya tdo malam2 bile dia tade di sisi. sbb sy penakut bile tdo sorang2, ye la dlu kan ada adik teman, skg da sorg balik. tu la tdo dengan lampu terang benderang.

tu la, td En. S tya sy nape tya mnde pelik2, jawapan sy adelah "sbb saya sayang dan rindu awakla jadi cam gini, sy takot kehilangan awak" (rasa aneh dgn ayat yg kuar dr mulut, macm tgah baca skrip drama cinta =p" sile jgn tergelak.

tu la, lama2 sy da jadik imitation En. S skit2 je nk jeles tahap aneh dan skit2 je nk wat drama air mata. seyes da ter'duplicate' perangai En. S yg kuat jeles tu.

sakit kepala je bila pkir bab jeles ni. perasaan yg sgt x best dan mmg xbest. 

ape2pon, perangai pelik ni mmg akan jadi bile sy rindu tahap sampai malas nk makan, malas nk jupe sape2 dan malas wat sme mende yg ada di dunia ni. tp, mmg hari2 pon saya rindu, jd hari2 la perangai saya camtu. sekian.


Friday, April 29, 2011

u make me wanna say I DO LOVE YOU :)

No comments:

Britain's Prince William

Kate Middleton

places the ring on the finger of his bride


the balcony kiss
XxX

Prince Harry of Wales
still single n evelebel
;p



Wednesday, April 27, 2011

jupe kak ayu punye moon

1 comment:
eskep gerko kat skola petg td, wat muke kesian kat cgu2 kadet polis, cgu halim, kak karimah, kak jijah n kak sopiah. korang mmg best r, kasik balik awal dan mmg menggalakkan ke'eskep'an daku :) 

ada yg cm xpuas ati je dgn ke'spoting'an guru2 kadet yg melepaskan pemergian sy. tp, saya jawab dgn berhemah bahwe sy dah berdiskus dgn guru2 penasihat utk balik awal ni. jika kamu mo eskep jg, cakap la dgn guru2 penasihat kamu =p nk jeles2 la pla, bukan saya saje2 eskep. 

kan esok nk exam. saya nk jalan awal, nti da lewat lambat sampai ruma kak ayu, da la drive jauh. klo tade exam ni, tade nye sy nk eskep --__--" ada org tu siap cuti lg sbb nk exam esok, sy je bek ati lg dtg skola tau, tu pon korang x syukur T__T klo saya x datang da nyusahkan kena relief kelas saya.

hujan cam x hingat sepanjang peng'drive'an, sampai x nmpk jalan. da tu tpaksa bw kete 40-60km/j je. pye r kure2. berjaye lg wat keretapi yg panjang. da tu bawa cam org mabuk pon ada, kejap kiri kanan  pastu ternasuk jalan org, mst org belakang mengumpat ketidak betulan cara mendrive daku. sbb tak nampak jalanla jadi camtu. sungguh mencabar =D

sesampai saje d ruma kak ayu, sy berjumpa dgn En. Moon beliau..sungguh mcm full moon..adoii..cumil nye En. Moon. teman saya study d petang2 hari :) bonda mu keje, bio saya memen dgn kamo, hihi ;)

oke, study dgn tenang. malam ni last round tempek buku kat muka. gambateh! esok pepagi jam 5 mo jalan..sungguh semangat :)



hotzzzz gurl on wednesday

3 comments:

abaikan..bukan org di atas ni yg hotzzz
org atas ni sdg mengalami zaman kegelapan
dah tension dua bulan
sampai kena telan macam2 ubat


hotzzzz gurl
anak panah merah tertumpu padanya
dia mmg hotzzzzz
ari2 bawa nasik goreng suh saya makan
da tu, arini lg bestt
dia suh saya p study kat blik gerakan sbb esok nk exam
T__T
terharu ada yg amik berat


haishhh, arini sesi fotograpi =p
mereka bertiga duduk cam pengantin je kan?
saya?
tensen tu la jadi camtu --__--"

sile sambung study...




masa berlalu pantas

2 comments:
masi mood nantok2, awal bangun sbb exam fever. klo camni, rela lg demam rindu hari2, T__T membca dengan semangat? tade nye, membca sebab nk lulus. bile da lama tgl kn alam study2, rasa lembab nk hafal sme yg di bca. da la kn baca ala2 sejarah, mmg x minat. da bse tguk nombor n rumus je slama ni, pening tguk tulisan menjela2.

bile keadaan runcing cani, masa berlalu pantas. sgt menakutkan --__--''



Tuesday, April 26, 2011

teruk!

1 comment:
rasa teruk waktu pagi bile dgar lagu 'matahariku-agnes' pastu mule la nk drive lelaju sampai gegar stereng bak kata cikgu rafisol. saje nk ejek la tu, malas nak layan. da tu tetibe tgh nk study kak heni ajak bekpas, layan je, hendap2 kak rina tade kat meja. skali je da abes mkn, br nk muncul, hadehh..pedih je rasa ble she said " a friend in need is a fren in bla2..." x hingat. tade mood je bile kn tduh camtu, x nk pon p bekpas dlu tp kak heni da ajak kesian lak, da la org tu pregnen, pepagi da serba salah dan last2 jadi pesalah T__T 

masuk kelas dgn muke pesalah, last2 dr seharus ajar satu masa jadik dua masa. patut ajar 40min je da jadi sejam 20minit, haru btul la. tya budak kelas, pasal apa x tegur terajar lebih satu masa, habis la cgu KH kamu meradang sbb terguna masa dia 40minit T__T dorg senyap jek, tak terkata..haishhh..susah btul la budak2 ni. tp salah sindri gak, pesal la terlajak. nampak sgt pemikiran berada entah di mana.

kelas fizik lepas rehat, kali ni da xle bagi muka, budak2 balik2 nk trun lab lambat cam perjalanan acara ratu dunia. oke, kali ni misti tgur. da lama asik memulakan kelas dgn baik hati je. ye, masing2 da besar malas nk marah tegur sana sni. percakapan yg simple je. "sile trun, dan msa yg diberi 5 minit je, sile bawa buku teks dan notebook yg ringan tu, jika dua syarat tak dapat ikot sile belajar di bawah sinaran mentari luo lab"

oke, pengajaran yg aneh sepanjang hari --__--'' tp masih hepy sbb dpt menerangkan pressure in liquid dgn bek :)


Monday, April 25, 2011

devdas la plak

1 comment:
macam mana nk kosentrate ni? ada cite industan best plak kat tv..paning2 @__@ mana satu nk layan ni? buku ke tv. sabar je la


kerna satu bundle, tua di perjalanan

No comments:
baru balik dr amik contoh2 soalan satu bundle utk exam khamis ni, thx kak ayu :) sgt penat --__--" rasa nk pejam mata kejap seblom masuk mgrib. seblom  pejam bek wat repot ni jap. 

balik2 dr skola sgt malas nk amik soklan, tp da beberapa arini dok baca nota cam xle jadi je. byk beno nk hafal. tringat kak ayu da sediakan soklan, rasa bersalah pla klo x amik, dan xmo la harap pertolongan org nk amik kan, p amik sindri je la. tu la trus direk p ruma nya pas balik dr skola, banyak nye lori yg membuatkan perjalanan semakin lembab. atau saya yg drive lembab sbb berjaye wat satu garisan lurus keretapi yg panjang. malu nye --__--"

sampai kat ruma kak ayu, mak nya xde sbb bawa baby izz yg demam p klinik, nasib bek ada kusiah --__--" lepak2 jap lepas kan lelah. pastu mintak diri balik smula ke bfot. 

tua di perjalanan saje arini, td rasa sgt lapar, skg da terlalu letih dan igt En. S je sampai da xde rasa lapa. rasa bersalah la xsempat kasitau En. S g amik soklan ni :( harap2 dia paham betapa malas nya da saya nk selak2 buku nota tu, nk baca soalan je da skang ni, tgl lg 2 hari je T__T menakutkan.


tsunami yg gembira

2 comments:
sejak semalam, kegembiraan melanda2 macam tsunami =p ye ke? En. S kol, pastu wlopon sy xde dpt buku soklan utk exam khamis ni, tp saya masih dapat baca buku nota yg masih ada. tiap kali kemalasan melanda, sy slalu ingat perkataan "don't take things for granted :)" trus saya akan sambung membaca smula. lgpon sy hepy sbb beberapa hari ni En. S slalu ada je, jd sy ada semangat la :)

sy tetido awal kot mlm td, tp tym2 saya terkejut saya trus dapat bual2 dgn En. S lg. sonok nye, trus sy bangun solat jap. sambil2 bual dgn En. S saya sambung study skit2 sampai tetido semula. cuma sy bangun agak lambat, emm...mmg lambat dlm kol 5.55am tp sy teksah pasal baju da iron utk seminggu dan saya skg da x mengadap meja solek stengah jam. so, kejap je da siap nk g skola :) 

sampai skola pon awal dan berjaya utk kesekian kali kedua parking reverse..ooo..hebat! hihi..kat skola sy xske nk makan bekfas, tp nt En. S mesti tya adekah dah makan? harusla saya paksa diri makan, xsedap bekfas :( mkn skit je. pastu habis bekfas sambung bual2 dgn En. S seblom masing2 masuk keje. 

saya sayang En. S la..rindu :)

Sunday, April 24, 2011

diet la sgt

7 comments:
veri baru balik. malangnya dia lupa pula bawa balik buku contoh2 soalan. haishh..malang nye :( sdg mood bagus nk membaca dgn semangat ni. terpaksa la mengharap baca buku nota je. veri balik sni sama dgn rod la plak, trus rasa x best.

teros la berlari2 membungkus diri. veri kasitau rod cuti smpai esok. jadi dia hantar veri dan bawa balik kete. agak best di situ pasal takyah r susah2 nk parking kete dengan sempitnye. cik polish bakal mengkonker parking dengan mewahnya berseorangan.

si rod plak tegur saya yg makin kurus, dahtu ucap tahniah sy berjaya diet. ye ye je kurus pasal diet. ni mesti veri yg asik cite pasal sy taun2 sblom ni asik nk kurus.

fyi, ni bukan kurus diet la, ni kurus rindu T__T

rindu

No comments:
En. S kol macam yg dia jnji semalam. saya suke sgt tp skg saya rindu balik :'(

bile resah

2 comments:
letak versi Zahid sbb En. S xminat Anuar Zain. 
geli katanya, sbb masa bg dia dgar lagu sedetik lebih dia geli nk dengar lebih lanjut, 
sabar je la, 
sbb saya minat je lagu sedetik lebih tu :)

BILA RESAH (ANUAR ZAIN)

Selagi kita berkasih sayang
Takkan kumungkiri janji
Bersamamu selamanya
Adakah kau pun begitu?
Menghargai perasaan hati yang suci

Bila resah
Ingat saat indah
Bila rindu
Kunyanyikan lagumu
Sehari kurasa bagaikan setahun
Menunggu tibanya oh bahagia

Oh kini…
Ku tak lagi sendiri
Kau telah pun kembali di sisi
Berdua menghadapi
Segala rintangan ini
Kuyakini keikhlasan cinta kau beri

Kita saling mengharapkan
Agar terus (bersama)
Melangkah menuju arah
Yang takkan menghancurkan kita



semalam pagi2 En. S kol di kala sy sdg merindu sgt2. bile dgar suara dia je, sy T__T  dan En. S yg mmg da paham beno dgn pangai sy yg mepek2 suke nangis tu mula la cakap topik mcm2 la, sy rasa oke dan ketawa2 cam biasa, xjadi da nk nangis. 

dia memg suka kena kan saya dan ejek2 saya macam2 bile berbual. haii...sabar jela. saya je la yg merepek2 duk tya rindu ke tak, sayang ke tak, macam mana dengan kasih sayangla..bla2..bla2..nasib bek la En. S layan kan je pertayaan common yg mmg wajib sy tya tiap kali kol tu. saya sayang En. S sbb dia mmg akan layan je pertayaan saya tu. kalo dia x layan, kompom sy start T__T.

bse r, klo da kol tu..En. S yg semestinya seorang pemikir terkedepan mst ada topik2 masa akan datg, pasal kawin (topik wajib tiap kali kol =p)..bla2 :)

tetibe je kak aida dtg la plak pasl nk tumpang blender sos nasi ayam sbb ruma dia tade elektrik. so, En. S pun cakap takpela nanti dia kol lg. XxX lop u. alaa, rindu lg pagi ni, tu psl p gatal wat post ni. 


           En. S, mi manchi.

Saturday, April 23, 2011

"First Giveaway Umidanish"

3 comments:
klik banner ni utk join

oleh sbb saya peminat tupperware
hasil dr didikan ibu yg jg peminat brands ni
maka sy nk join GA umidanish
harap2 menang
:)

nk ajak kak ayu join gak, sbb dia minat tuperware :)



123

No comments:
sangat chantek je
tp yg malas nye, my pic x appear kat situ
sabo je r
mana ntah nk godeh :(


tuan blog ni ske cite pasal pemakanan
sabo je r


saya

No comments:
saya rindu En. S


Friday, April 22, 2011

"Segmen Blog Review Pak Cek Biola"

3 comments:
patutnya kena baca buku pasal nk exam khamis depan
tp, bosan
join apa2 yg patut jap =p


warna peveret HIJAU

jika diberi duit 1 juta, 3 benda utama yg saya akan buat
pertama; ajak En. S kawin
kedua; nk ajak En. S kawin
ketiga; ulang ayat pertama dan kedua =p

adakah keterlaluan?
pening, nk sambung baca buku

nak tag


berbicara dengan bulan

No comments:

saya suka maksud dia dalam bm
saya baca kat SINI




memanggil bulan

ku tahu kau berada jauh disana
kembalilah (2X)

ku disangkakan gila
mereka tak faham
kau saja yang ku ada
cuma kau saja

korus; diwaktu malam bintang datang
aku sendiri berbicara dengan bulan
tuk mencarimu
mengharapkan kau di sana
membalas panggilan ku
bodohkah aku
duduk sendirian
berbicara dengan bulan

ku rasa dikenali
menjadi bahan perbualan
mereka kata
"dia dah gila"
ya, aku dah gila
tapi mereka tak tahu apa yang ku tahu
bila malam menjelang
ada suara
yang memanggilku

ulang korus

pernahkah kau mendengar panggilanku
setiap hari aku berbicara dengan bulan
mencuba mencarimu
mengharapkan kau di sana
membalas panggilanku
atau bodohkah aku
duduk sendirian
sambil berbicara dengan bulan

ku tahu kau berada jauh di sana
jauh di sana :'(




bola sepak =p

No comments:
lm x amik tau pasal bola. sbb xminat bola, cme tahun lepas masa adik duk sama2 kat sni, bru amik tau psl bola2 ni. lgpun taun lepas kan musim bola. tu la meminatkan diri skit2. pastu lg, sbb tetiap pg adik nk dengar bite kat radio psl bola ms g skola, skg ni, sejak duk sorg, jgn harap sy buka radio, psg pendrive je dgar lagu pilihan ulang2 kali =p tu la, xpnah lg dgar perkataan bola sepak.

adik sy minat MU, sy pilih nk minat chelsea sbb taun lepas, asik chelsea je menang =p (pegi plih club yg kuat menang je) pastu En. S pla minat arsenal, tatau la nape dia minat sgt club tu, padahal asik kalah je. katanya "dia mmg ske club tu sbb dia bse2 je n teksah kalo club tu kalah, dia tetap akan sokong jg" :) nice je jwapan dia. 

disebabkan taun lepas musim bola sepak, dan ada minat bola sepak skit2, tetibe je saya ada koleksi jersey n beg yg ada cap2 club bola. saya ada dua baju spain dr En. S bagi, sbb spain menang =p ktrg taruh ms tu, mana yg menang, dia dapat adiah dr yg kalah, eleh..padahal En. S tau je Spain nk menang tp dia pilih Brazil gak, saje nk bg sy menang, En. S sweettt, dia slalu nk kasi saya hepy kadang2 bile memen camni. pastu, En. S ada bg saya beg club Chelsea gak, tu sy bw hari2 g skola. 

kehidupan sy hari2 ada dgn kehadiran En. S sebena nye. saya rindu En. S la

terlari tajuk =p sbenanye nak kasitau arsenal kalah lagi dgn chelsea =D dapat tau pasal tguk kat HARAPAN ARSENAL BERKECAI. jgn jeles En. S ku sayang :) chelsea masih terer lagi.



j lo

No comments:

rupenye dia pandai nyanyi
da la makin chantik
:)

please don't go

No comments:


ahli tidur

No comments:
terkejut dr tidur --__--" trus cari henpon, rupenye kat dapur. semenjak dua minggu kebelakangan ni, saya makin kerap tido awal. sbb org yg sy tunggu keja T__T. jd, bila dia takde maka jadilah saya ahlitidur. kadang2 saya x perasan tetido. yela, kat ruma ni bukan ada kawan nk bercakap. lebih2 lagi bila veri balik kampung semalam sbb hari ni cuti good friday. makin la sunyi. 

tatau nk wat apa 3 hari cuti ni. berperap dlm ruma je la sambil bercakap dgn julia helen pastu tetido lg hari2 depan laptop T__T


Thursday, April 21, 2011

light of love

No comments:
pkol 5-530 pm, adalah waktu sy kosentrate kat tv tguk cite nur kasih. da masuk episode 9 kot cite ni, igt lg masa 1st episode dia kuo kat tv3 dlu2. seminggu sekali je tayangan nye, hari khamis ke jumaat da xigt. punyela saya xcited bila tau cite ni di ulangtayang. sy spesies ske tguk cite ulang2, tu pasal p tguk wayang cite yg sama dua kali dgn En. S ritu, nasib bek dilayan kan je oleh beliau..thx cayang :).

bile tau je cite ni kena ulang balik, tanpa membuang masa, saya kol kak ayu sbb nk jeleskan dia yg kena mgajar skola petang. tp, pas kol kak ayu, kn marah sbb kol bukan nk tya kabar sihat tp nk gtau pasal cite nur kasih je T__T

igt lg masa cite ni kuo dlu2. ktrg akan ym utk memulakan status2 kat efbee berdua. ehh..bertiga. sbb masa tu zati pon join juga komen2. pastu ktrg berdua join juga fan nur kasih kat efbee. kenangan lalu bila igt.sweet je.

walo da masuk kali ke-3 tguk cite ni, sy sgt emo....hari2 nk sebak di dada kdg2 kuar air mata =p sbenanye sgt kecewa, sbb nk antar scoter masuk workshop rini, tp ujan lebat melanda. jadi masuk dapur p wat minum petang, jemput2 ikan bilis dgn kentang cicah sambal :)

notakaki; tguk, mula la sy memikirkan ketahyulan akibat memakai baju hijau da xdapat antar moto p woksop.


si hijau

No comments:
dlu slalu ckp, bile pakai hijau akan dapt luck T__T tahyul je. sbb start mgu lepas sy da x bape caye hijau is my luck color. sbb pd hari sy dpt result induksi tu, sy pakai baju hijau, tade luck pon, unluck ada la. takpe la, xjadi luck color, jadi my feveret color ckupla :) 

mcm hari ni, saya pki color hijau lg (padahal nk pakai baju rainbow yg br siap tu, tp En. S da kol malam td sambil mnguap2 ngantok nk g keje, dia mbebel kenapa la nk g keje pki cantik2, trus tak jadi nk pki, terpengaruh dgn kata2 En. S) tp, tade luck pon sy rasa terjadi sy rasa T__T pagi2 saya da bangun lewat, ehh...tp saya berjaya parking reverse, hebat! tu je kot yg bagus nye :)

pagi2 da ada kelas, topik percentage. intro utk topic, "jika kamu suka duit, kamu mesti terer topic ni" trus dorg pye senyuman lebar cam garfiled. cakap bab duit, laju je paham. bagus btul.

sgt byk becakap ble msuk topic ni, sbb kn terangkn ayat2 yg slalu dignkan dlm percentage eg. komisen, dividen, per annum..bla..bla..disebabkan slalunya mgajar cme gn ayat add, substract, divide, multiply je ms mengajar. jadi rasa pelik sbb hari ni da macam mngajar  BM, penerangan satu persatu bait2 ayat =p, err..cam xbse pla kan? padahal tiap2 taun ajar mende yg sama. kesimpulannya,habis je kelas trus minum air kerana sangatla haus =D

oo..ms mgajar topic tu, En. S kol. ni la yg sedih, pasl xdapat nk cakap2. sbb mmg kelas baru je mula, takkan nk tinggalkan pula kelas T__T, terpaksa la cakp, xle cakap skg, sbb ada kelas, En. S bg kiss n said i lop u, tp saya x reply, sbb studen ada T__T..cakap emm..emm je..(tguk, pakai hijau tp xdapat ckp lama2, tensen)

masa mgajar pon jd x btul, teramik buku teks pelajar masa kuar kelas. sampai budak tu kejar, "tce ter amik buku sy"..--__--" ohh...sori2..mgajar tiga buah kelas dgn byk je mende pelik berlaku..smpi pening2 kepala @__@

tapela si hijau, walopon arini byk mende pelik jadi, sy masih setia utk suka kan warna awak :)



Tuesday, April 19, 2011

memolow

12 comments:
akibat dr x guna akaun gmail utk sign in blog dr mula2, ni la padahnye..terpaksa memolow balik blog2 feveret sbb dia da xde kuar kat dashbod bile update entri2 baru..sakit kepala bile tguk dashbod kosong je..

dua hari lepas la, bile je dgar kabar bahwe goggle akan mendelete sape2 yg gn blog tp x guna gmail trus rasa, habis la blog tempat saya bermanja bile pacets tade di sisi. xtualy da mmg ada akaun gmail cume tak xtiv, trus sy kontek julia helen cane nk solve de problem, nasib bek julia helen yg hebat tu sudi menyetelkan keadaan runcing ni..terima kasih julia helen, anda mmg hebat :) lenkali sudi2 la tolong lg.

kepada blog2 yg nmpk saya folow lg skali tu, abaikan je la, tu makna nye saya minat blog kamu. masih lg sakit kepala pasal bile saya follow blog2, pic tade kuar..T__T

kegunaan fomalin

2 comments:
hari ni kena tya pasal KH la plak
mana la saya tahu
dia yg nk wat skema jawapan
saya pla kn jawab
bukan sme mende saya tahu :p

terpaksa tya mr Goggle

Pengawet mayat
(ihsan mr goggle)

kesimpulannya, dia menghakis sikit2
agak nye r



Monday, April 18, 2011

pening

2 comments:
kol mak pacets nk tya nm baby
pastu td akak pacets msg nak bg nm ape
last2, dgn saya duk pening plih nama
harap2 dia plih nama ...
sy suke nm tu :)
tak sbr tgu esok


banyak mana rindu?

4 comments:

saya ckp2 lg dgn pacets rini
lama...
sy hepy..
masuk kelas pon suke je...

saya tya pacets rini
"rindu saya tak?"
"rindu"

saya tya, banyak mana rindu?
"seluas langit"

suke :)
XxX


hari ni sekolah..tade banjir melanda

No comments:
arini ada perhimpunan rasmi
ntah, da bape minggu xde
tak kire pla

budak yg saya bulatkan
khusyuk btul dia bg perhatian

hari nasyid di sekolah kami
tade la
dia terpkai tudung sama kaler je
dedua single avelebel =D
nakal la saya

kak karimah kasik makan nasi goreng
sedap

teman kak karimah hias bilik gerakan

kak karimah ni kretip la
dia ikat2 langsir tu jadik kuntum2 bunga
cantik2


tak perasan ;p

4 comments:

pakai baju yg sama
pada hari yg sama
tade yg perasan
boleh pla kena tegur
"baju baru? xpnah nampak pakai"

dalam hati gelak =D



ada dua huruf S tiap pagi

4 comments:
mulakan pagi hari dgn menyebut alhamdulillah 
sebab dapat hidup di muka bumi ciptaan Allah SWT. 
ajaran  Ustaz Asri..:)

kemudian ada dua perkataan yang akan bermula dgn huruf S yg dalam hidup tiap pagi

satu S yg saya sgt2 cinta, suka, kaseh, rindu
saya cari hari2
Mr. S si jantung hati, tunang kesayangan..
i miss u so much

kedua..S
SEKOLAH..T__T

walopon da besar camni
perasaan nk g sekolah tetap sama macam masa budak2 dlu
xsuke nye g sekolah

kena mandi air sejuk
kan bagus ada hot shower...
oke, nak mandi 


Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com