Monday, April 23, 2012

wash off pack - etude house

4 comments:
 mask jenis ni ada dua jenis kat etude. satu yougurt dan yang aku beli ni honey (:

beli mask ni sebab nak ckupkan point je. aku bukan minat sgt nak tempek muka dgn mask =D xdela mahal sgt. 4 pek ni dalam rm12++ kot? x bape hingat. tp, jimat jugakla beli jenis ni. sebab satu bekas tu bole pakai 4 kali. muka aku ni sangatla lebar. kalo muke cumel2 agaknya lagi la banyak kali bole guna. kire jimatla kan? kire sekali guna rm1 la jatuhnya. mentang2 la cgu math, berkire seh tiap kali nak guna produk =p

 nak guna je koyakkan satu. ritu aku guna honey+ginseng. seyes bau ginseng...eyerkk..xsedap oke bau dia.
 
cam gitula keadaan dalam dia. nak sapu kat muka skati la samada nak guna jari. aku guna brush sebab malas nk kotorkan jari2. nanti melekit2..honey kan melekit, nasib je semut x datang kat muka aku. lepas guna, baki dia simpan dalam peti ais. tutup elok2. pastu, guna lagi sampai la habis.

yougurt aku pernah try satu je. perisa stroberi. helen bg satu pek sebab aku mintak =D yang ni bau sedap..bile pakai macam nak makan2. nyum2..

yougurt punye tekstur mask macam berketul2 skit. yang aku pasan, lepas pakai muka rasa moisture. ada lagi 2 pek dalam peti ais. da cakap aku pemalas...beli je rajin =p 

tapi, korang kalo nak try beli oke je. memang x rugi. aku pon kalo habis stok..kompom restok balik ^_^


greenday wit my doter & ggdoter

9 comments:
doter pki bawal rini. soooo teruja nak camwhore dgn dia. cute je muka pki bawal, trus npk cam budak2 univ je. very de "prempuan pingitan kampung". bak kata hairol tiap kali npk aku pkai bawal g keje. ape? pakai bawal nampak tak bandar ek? saje kan nak datangkan kemarahan.

we ols wearing sama kaler lagi. greennn..my peveret kaler (: tak caye aku ske hijo? tguk je mata aku rini. konteks lens pon hijo =D jam hijo...ske hijo sangat2.

doter buat muka tadi kat aku sbb ejek dia plagiat pic kat blog ;p ala doter gurau pon xle. mumy paham le. xpe, xlama lagi setella masalah sony tu, jgn sedih2. nak amik pic. dtg bilik mumy. kite camwhore smpi batrey weak.

bsepahkan bilik aku ni? tp, bukan barang2 aku tu kat belakang. tah sape2 je main sumbat masuk sini. lepak2 kan barang.aku teksah sangat pon. ha8. rini aku pakai tdung pon klasik. main guna ring aje kasik sumbat masukkan. malas da nak silang2. lambat da aku g keje kang.

ggdoter pon pki green. kat shawl je la. aku ske pic ni. muke aku nampak pelik..macam buntal? ke macam apa? aku x jumpa perkataan yang sesuai utk describekan bentuk muka aku ni.

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com