Thursday, July 14, 2011

honoo hijooo

saya memang budak addict hijoo...best pakai honoo hijooo, semakin jatuh chinta lagi pada honoo. walopon ade kawan keje komplen pasal saya pki lens kaler2 nih, saye wat pekak je. mereka tak boleh pakai pasal mata sensitif, then ape libatkan saya xleh nk pakai lens plak. det saya kot, ape diaorang sibuk. dengan memakai hijoo...saya rasa hepy ;p 



tadi pepagi buta kan da mula perang dingin dengan si dia. balik keje dapat kontek jap dengan si dia seblom dia pula masuk keje. dia mintak maaf pasal pagi tadi ^__^ hokeyy..i lop u my dutch. (sebab pakai hijoo la ni kejap je perang dingin berlangsung, hijoo still my luck kaler laa)



4 comments:

Jiji-Fify said...

cantek2!!! :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

cik chinta said...

sme itu palsu =D

zOeY zAu YaH said...

cantiklah T_T..betul la cikgu.org mmg camtu.depa
x mau atau x leh pakai pastu nk libatkan kita dgn kata mcm2..jeles lah tu..

cik chinta said...

tu la pasal, tadah je telinga dengar segala komen, malas nk bertekak.

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com