Friday, July 22, 2011

saya mengidam

selama dua minggu ni,asik mengidam nak mekup muka si veri hosmate saya. tiap2 hari saya sebut mende ni kat veri. tapi dia cakap nantila tunggu muka dia bebas dari bonjolan jerawat yang bermaharajalela, tanda2..dot..dot..dot. dengan penuh kesabaran, hari2 saya tguk muka veri dengan harapan jerawat dia angkat kaki. last2, malam ni saya da tak sanggup menanti. saya cakap, jangan riso. saya ada alat untuk bagi hilang tu jerawat supaya tidak nampak. pujuk rayu saya berjaye..yeayyy...maka, veri pon tadahla muka ^__^




muka veri seblom mekup

nahh...da mekup..trus saya rasa dia fotogenik. mcam korea2 pon ada jugak. saya la yang gembire mengamik gambar. saya rsa dia comelll...ada sape2 nak amik dia jadi model tak? dia cakap nak jana pendapatan sampingan. gelak je dengar dia mepek =D kat bwah ni saya da edit pic dia kasik kecik2. sebab tak larat nak kasik masuk sebijik2. kang berpuluh2 picca dia saje. skang, saya da tak mengidam lagi.

 veri sibuk nak mms picca dia kat sumbody





buat keje gini sebab da bosan cat muka sindri. sekurang2nye sya buat veri hepy ^_^


8 comments:

Anonymous said...

thanks dila for make over my sweet queen.. thumb up..

cik chinta said...

heheh...comeyy...takot la tuh queen dia kena ngurat

zOeY zAu YaH said...

amoih..dh melepas ngidam tu haha

cik chinta said...

jap lg datg ngade, nk ngidam lg la

Edy Zaidi said...

part mata tu lawa

cik chinta said...

mcm mlebih part mata tu..hihi..nwy, thx

GnieSyazni said...

cantik...nampak perbezaannya..gnie tak pandai mekap..huhu jeles

cik chinta said...

meh sni nanti kt mekupkan gnie free..tapi, saya xpandai mekup sangat pon. hentam2 bole la. T_T

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com