Wednesday, August 17, 2011

ais pisang hijau


grenti pasal minum mendealah ni la dapat demam super teruk @_@ tapi sedap, rasa cam bubur pengat pisang ^^. demam sampai skg x kebah lg. makin teruk adala, ubat apekah dokter bg? suara makin x kuar T_T ngadu kat JH pasal demam, dia kate x bek2 lg sebab ada dosa2 tak terhapus lg kot,  fine =.='' ngadu kat kaayu dia suru amik injection, adess..x sanggup nk pengsan lagi ~_~

8 comments:

zOeY zAu YaH said...

smoga cpt sembuh.alang2 nk bli bli jek yg set trus..tp sabun dia yg plg pemes..

cik chinta said...

cm nk try r ^^

Edy Zaidi said...

siap ada logo halal lg tu...hehe

hope cepat sembuh yer

fyna said...

aik macam mana rupenye tu..anyway get well soon ye =)

ayanuts said...

get well soon ya :)

cik chinta said...

edy; tau takpe. tapi tatau la ada pengesahan jakim tak.

cik chinta said...

fyna; kaler ijo plus putih, cedap (:

cik chinta said...

ayanuts; hrp2 cepat bek, xbest r demam nih T_T

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com