Monday, August 15, 2011

baby masuk woksop

arini da berjaye marking paper fizik n math (: memakai pb dgn selambe saje skg. da tak rasa cam badan nak terkerat dua. hoyehh..saya da terer. balik dr skola trus g sriho nak sevis cik polish. punya itam minyak da, padehal x sampai limit lg tp sbb da 3 bulan wajib la tuko, minyak da xpired duk dalam tank. ni terlalu itam mesti pasal ritu jalan byk sgt jalan masa cuti skola. best nye bawa kete lepas sevis, lembut je ^^ best nk bawa laju2. balik je skola pkir nk antar baby scot pla masuk bengkel, ksian my baby, sampai bersawang da dia T_T da la paling last sevis bulan 6 taun lepas. da lebih setahun x pedulik kan dia. xpnah bawa dan idupkan enjin. tu la jumaat lepas dok bertapa depan rumah start enjin, adala dua kali je dpt idup kejap. pahtu mati x dapat idup2. tula tadi, pinjam batery moto kawan utk hidupkan dan hantar masuk woksop. balik2 mau mati tengah jalan. bikin takot mau bawa. saya janji la, pahni akan bawa awak jalan p gadong smula kalo da bagus. ampun baby scot, cepatla sembuh ye. cayang awak sangat2 T_T

8 comments:

Aishah Rahman said...

hehehe.. say hi to ur baby scot.. Speedy recovery

cik chinta said...

kalo dia sihat, opkos disampaikan hi itu (: cepat2 la baby scot sembuh T_T rindu

zOeY zAu YaH said...

eh cikgu kita sama larr T_T tak pedulik kat dia punya lama x naik pung dh 7 bulan

cik chinta said...

huhu..cept2la nek ,ksian, nt da rosak ssh nk baiki

zOeY zAu YaH said...

tu larr..sian sgt2 kt dia..huhu

cik chinta said...

arini blum dengar kabar berita T_T ntah bile nk siap

Sekamar Rindu said...

salam..


selamt bertugas demi negara...cikgu

cik chinta said...

u too SR

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com