Thursday, August 4, 2011

etude house

da jatuh cinta dengan produk etude house, padehal tak penah guna pon. rasa mengada2 nk guna myb sebab dia produk dr korea. so, memang sesuai la kot dengan kulit2 kita ni. kot la..cam ye ye je. cakap je r saya mmg ngade gedik nk guna :p kat sni tade langsung bukak store etude house. agak keciwa sebab kena tunggu balik smenanjung baru dapat beli barang nak try produk tu. nasib bek ada store dia kat dengan rumah. punye semangat goggle nak tau store location. kang balik2 kampung, trus terjah saje. oke..x sabar tgu nak pegi aipot balik raya :)

5 comments:

Aida Azryn said...

aida xtahu pulak pasal produk tu. >.<

cik chinta said...

br jg tau baru2 ni. sme npk cam best. huhuh..redy det sajela

Edy Zaidi said...

tetap korea...hehe

cik chinta said...

hahaha...dlu cite, skg produk lak

Princess Feyqa said...

fyqa pun minat gk etude house, sbb comel deco kt butik dy haha :P

btw jom singgah sini -> http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/08/puding-halo-halo-vs-puding-hye-hye-bye.html

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com