Tuesday, August 23, 2011

eyeliner tutorial

 
da try tips dia ni pagi tadi, menggunakn cotton buds konon nak reduce kan aktiviti tarik menarik dihujung anak mata tu waktu nak pakai gel eyeliner. satu perkataan je yang mampu di ucap...LEMBAB..T_T kena praktis lebih banyak lagi utk meng expertkan diri (: bile la nak trer pki eyeliner nipis cam dia nih. asik pki tebal aje, wat cepat habis gel eyeliner saya je =D

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

hahaha...selalulah praktis tp saya pun rasa lembab jek cara tu haha..

cik chinta said...

tu la, terer kan zoey. xyah tarik2 ujung mata pon waktu nk pki eyeliner. jeles lagi T_T

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com