Friday, August 26, 2011

tempat pertama terjah bile turun belon

da sampai tanah tumpah darahku (: sadisnye pabila turun dari belon my dad masih kat opis keje T_T dia x ingat saye punye timing sampai sini. so, dengan riang ria saya merayap dalam epot. epot senai skang da besh, ble soping2 dengan hebatnya. means kalo ada barang tertinggal ke, xyah susah2 hati. sme mende ble beli kat sana skang. ni la tempat pertama saya terjah bile trun belon, ditambah dengan sale nya lagi. pinar2 mata ku. membeli bb cream, pore tightening, eye cream, eye mask, eyeliner bling2 dengan mascara. ckup! soping macam sasa tak wujud kat KK. sat2 la wat review ape yg dibeli. skg bersiap sedia nak buka pose bersama J.Helen (: nyumeh. pahtu x sabar nak terjah etude house ^_^



6 comments:

aisya zaida said...

students ums eh?

zOeY zAu YaH said...

best lah..saya kt sini ssh nk carik kosmetik branded2..kena carik kat penang nun T_T...

zOeY zAu YaH said...

cikgu kene tag
http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/08/tag-raya.html

cik chinta said...

aisya; hoyehh..i am (:

cik chinta said...

zoey; tade la branded sangat, ikot poket jugak T_T ahahh...thx 4 de tagged (:

Sekamar Rindu said...

salam...

selamat hari raya buat awak..:)

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com