Saturday, September 10, 2011

racun yang sedap

harini saje pegi 4 openhouse, dr pagi sampai la ke malam T_T yang bijaknye tak plan pon nak pegi sme openhouse derang nih, akibatnye pakai tshirt dgn jeans dgn tudung penyek saje. buruks. yang bestnye jumpe cosmate2 lama. borak banyak cite. gossip itu harus ada =D malam punye rumah terbuka utk kadet polis paling syok, makanan dia best pasal ada rendang dan sayur lemak rebung, tapi nasib bahik pakai PB, jadi pemakanan dan nafsu berjaye di behave kan. opss...siap karaoke tu. menggigil pegang mic. tapi yang sedihnye, lemak nih makin beranak pinak. sememangnye openhouse tu best, umpama  racun yang sedap T_T

3 comments:

aminatul aini said...

Bestnye de PB..leh kawal..tggu la kje nti..huhu

zOeY zAu YaH said...

open house best..ska mkn byk huhu

cik chinta said...

a. aini;pb tu x jugala membantu, kena exercise jugak.

zoey mkn banyak takpe T_T takde effect

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com