Saturday, November 19, 2011

CONTEST : Get The LOOK With MADAMMONDOQ

 “Hadiah Contest ini ditaja bersama Tetikusrusak.net dan HazmanFadzil.com

dua hari aku x off laptop (kasik standy mode) sebab asik bertangguh2 dan simpan link nak join kontest madammondoq ni :) semangat kan? kalo laptop meletops kena la salahkan madammondoq sebab kuarkan kontest super yummy nih. seyes menambat hati aku weyh.

hadiah nya best2, pahtu ada utk 5 pemenang plak lagi. biler aku cakap best hadiahnye mesti bersangkut paut dengan jiwa aku yang suke mekup2 ni ;p tapi, aku buat entri ni bukan harap sangat nak menang pon kan, sebab semenjak aku jadik blogger ni, tade nye aku ada menang pon T_T wakakaka..

takpela, kurang2 pon ada jugak point utk aku rajin menulis entri. lagipon aku nye follower lebey kepada pompuan. jadik, kurang2 ada yang baca mesti korang tergoda jugak nak join =) mepek banyak x guna. bek korang pegi page madammondoq kat SINI utk tau lebey lanjut okey. keje promote aku da selesai ^__^

walopon x kena suh tagged, tapi aku memang ske tagged kawan2 yang suke mekup. share happiness yang blom tentu lagi menangnye..ekekeke...advance celebrate konon ;p



2 comments:

zOeY zAu YaH said...

yeaaa tq sbb tag..nk joinlah nanti hihi

madammondoq said...

thanks join dear!! wish u good luck! :)

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com