Tuesday, November 8, 2011

mood apekah ini?

sejak2 aku rapat dengan budak2 muda kat tempat keje tu yang sekepala rupenye ~__~ aku tua sangat ke? kakakakah..tetibe je mood nak pkir2 ke arah persiapan "K" timbul dengan mendadak ;p ye r, selama ni aku mmg tade pkir langsung tau. sampai parents n org2 terdekat peliks kot? apesal aku rileks kemain. nak "K" ke tanak budak ni sbenarnye, ritu gatal sangat nak engaged cepat ;p

budak2 baru ni telah menyemarakkan semangat aku nak pkir2 ape kena buat, tetibe aku pening pulak. nak pkir2 theme kaler pon da naik juling, aku nampak sme kaler da cantik...adakah aku da rabun warna? nasib bek da lepas amik lesen kete ;D aku tguk2 theme2 kaler kat SINI dan SINI

tang kaler aku da failed nak decided, dahtu aku pegi pulak pkir cane jenis hantaran aku nak wat. banyak gile idea yang mabeles aku dapat. rasenye cam ntah bape kali aku klik2 follow blog2 yang tgah prepare nk jadi B2B. sekali lagi aku tumpas di situ, tak dapat nak pkir..mana satu pilihan hati..sob...sob..

aku rasa nk wat gni pon hade--->SINI pahtu aku nak dulang2 camni---->SINI..oke tak? ada lagi blog aku jupe guna dulang cenggitu. mmg nice sgt2. aku da pkir nak tempah mana dulang gitu :)

pasal pelamin pulak..aku teringin nak simple camnih--->SINI.. haihh..verangan banyak, susah nak settle kalo aku keje jauh2 camnih T__T harap2 kawan2 kat sini dapat membantu ^__^


11 comments:

rara pinkmafia said...

xpelah,decide trus then jgn tgk yg lain dh =)

cik chinta said...

tgh memikir lagi ni T__T hahaha..perlukan pendapat kawan2 kot jugak :) thx rara

najwa napatah said...

wah..B2B.pink,purle,peach suits untk akak dan fiancee.dua2 kulit cerah.sesuai sangatlah.hehehe

cik chinta said...

ishh...xde cerah..si dia mmgla cerah.

zOeY zAu YaH said...

kalau dh berkenan yg tu pilih ja..kang tgk yg lain lg png kepala..hehe

cik chinta said...

byknye nasihat..ehehehh..bahik..minta dimimpikn kaler ape mlm ni

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

pilih ikut kata hati. cewaaah... =)

Aisyah Humaira said...

haaaa rambang mata juga di sini.. hehe..

cik chinta said...

khumaera: hati masih sunyi ni la sush
aisyah: sm r kite..jom sm2 berusaha mncari warna2 permulaan hidup :)

Salhah Suhot said...

boleh email saya tak, nuribudakcomel@gmail.com

bagi
nama:
alamat:
no.phone:

sebab saya dah pilih awak untuk dapat hadiah mekap remover biore. :)

cik chinta said...

syukur alhamdulillah

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com