Wednesday, November 9, 2011

PSKPPS 2011

harini aku x pegi skola pon :) sampailah hari sabtu ni..sebab bertugas sebagai emcee kat PSKPPS 2011 --> persatuan sukan & kebudayaan perkhidmatan pelajaran Sabah  2011. kat beaufort, kitorang punye skola la jadik tuan rumah untuk mengendalikan sukan bola jaring peringkat negeri. ramai la jugak cikgu2 kena keluar utk bertugas. habisla sekolah haru biru ;p yang bestnya, sme yang pegi geng2 sekepala. soo...enjoyla sebab aku x suke langsung dengan sukan bola jaring tu. bosan. eheheheh..banyak sangat rules. x best.

 james bond..muke stress je penyokong.

 me n fiza

 ni la akibat kalo amik pic dengan org terlebey tinggi, hasil nampak muke aku je full

aku cam xleh blah dengan senyuman hairol tu.

5 comments:

mynameismy said...

hye dear..

ujian HIV tu sah selama 6 bulan.. so kalau date kawen tu within 6 month boleh lah buat awal2.. kalau lagi setahun nk kawen skrg nk buat ujian xbolehla hehehe..;)

eiyra amieyra said...

aik... apa hairul buat kt ctu?? mmg xbleh blah la ngn senyuman dia tuh.. nge~~~

Hafizah Haji Jismil said...

along, akak mita no.fon along.
No.fon yg skg ni masi lgkh?

apa kbr? lma xdgr kbr, ni jak mlalui blog along.

Kak Fiza
Sipitang - Beaufort

zOeY zAu YaH said...

apsal monyk ja muka penyokong? haha..

Sekamar Rindu said...

salam..


gambar2 yg ceria..:)

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com