Thursday, December 29, 2011

bidang baru tahun depan

aku pon xtau nak sumbat ape kat student tahun depan bile tibe subjek psv tu..sapela punye bijak bagi aku mengajar mende alah ni. ada nampak muka2 kesenian ke kat muka aku? kesenian menangkap gambar muka sindri guna henpon bolehla ;p dahla kasik aku form 3 fatonah & 3 ikhlas. takpe2..kompom aku x mengalami tekanan perasaan sebab paper soklan kena sediakan oleh ppd pastu aku xnak dah potostet2 kertas lagi, nak suruh beli buku je trus, supaya derang x sepah2 kan paper lepas buat rivision.

tak best sebab tade dapat ajar budak form 1 lagi. xpela, tak tensen gaduh2 nak buat kertas soklan tiap kali exam ^__^

canggih la tempat keje aku send jadual waktu via fb aje. xyah meting2 bagai =D

9 comments:

eiyra amieyra said...
This comment has been removed by the author.
aisya zaida said...

sis, ngajar kat skolah mana?

eiyra amieyra said...
This comment has been removed by the author.
eiyra amieyra said...

abaikan 2 komen sy diatas... hihihi... tersilap tajuk tuh... anyway, selamat berkarya... bilik kak dila kan luas utk mencari ketenangan dalam menghasilkan karya2 seni yang indah... nge3x

nunnui said...

i nak tolong gelakkkkkk!!! hahaha welcome to the club sis???!! pasni kita boleh kongsikan idea bersama kan? i loikee~

dhiera said...

oo...cikgu ke rupa ye~

najwa nano said...

nanti suruh students2 tolong siapkan hantaran kahwin masa psv.hehe. :P
oneday i want to be like u..a teacher,serve best for our nation :)

dkisneayu said...

DILA...klu aku ada msti udh ada tnda makan kn....rindulah dgn smua.....kolh trutama....

cik chinta said...

aisya; mengajar sekolah kat sabah :)

eira; aku takot semakin luas blik tu. makin bersepah aku kejekan..eheheh..

noy; aku rasekan...hari2 buat origami suh tampal kat dinding..amacam?

dhiera; ^__^

najwa; hahaha..bole plak gitu..jum jadik cgu reramai.

kayu;btol2 kayu. kalo dengan ko. kompom dapat jadual baru trus tanda bile mau makan..hahaha. rindu ko jugak :)

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com