Sunday, December 18, 2011

GA BY PAU SERI AYER HITAM JOHOR


masih dalam mood asik takde keje, pastu nak join GA. kali ni nak try join untuk dapatkan tajaan pau yg sedap pulak =D lagipon, pau seri ni dekat johor kan? sangatla dekat nak hantar ke sini dalam keadaan masih panas dan lembut2 untuk dihidangkan pada tetamu :)

pau seri akan memilih 2 orang pemenang dan akan menaja sebanyak 500 pieces pau mini mengikut kaler tema perkahwinan anda..comey nye. bsenya org bagi cupcake kan? kali ni tukar selera la pulak. asik nak ikot jejak2 perkahwinan ala2 english style. kalini kita buat melayu style la pulak. lagipon dengan cara ni la dapat memantapkan lagi bisnes pau seri utk berkembang lagi maju ^__^ sebab orang datang2 makan mesti tanya.."eh, kat mana oder ni?" tetamu yang datang bukan skit. beribu tu..

lagipon, skang da moden, tak mesti inti pau asik kacang ajekan? pau seri sangatla kretip mempelbagaikan inti mengikut peredaran zaman. haishh...kalo menang, nak mintak inti coklat..bole? ihihihi


harga pon affordable..makan sebijik da kenyang :)


rase2 nak tempah pau untuk kenduri kendara? boleh direct call atau pegi ke FB PAU SERI

doa untk diri sindri semoga menang :)

3 comments:

zOeY zAu YaH said...

pauuuuu....yummy

eiyra amieyra said...

tag kamu dalam contest...

http://amieyra2406.blogspot.com/2011/12/definisi-kecantikan-bagi-saya.html

cik chinta said...

tu r..bayangkan..pau cekelat..panas..msti cedap. coklat cair dalam mulot kan?

irah, esok2la aku wat ek. suh adik aku wat karangan nye. aku salin masuk balik dalm blog. gtu..aci??

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com