Tuesday, December 20, 2011

review; yougurt peel cleansing foam etude house


sebab aku bosan, jadi nak buatla review facial foam keluaran etude house. aku beli bulan pose lepas masa kuar dengan julia helen untuk buka pose sesama. dah habis pon pakai satu tube. tergoda nak beli sebab terpengaruh dengan ailylrozanna

tekstur facial ni creamy. tekan sikit je macam besar kacang da cukup. belambak buih kat muka. habis cuci rasa bersih aje muka. tade rasa kesat2 dan kering kulit. lagipon tade effect buruk kat kulit, semua oke aje. 

kesimpulannya, best! juga sangat menjimatkanla beli sebab tekan sikit da bole basuh dengan bersih satu muka aku yg lebar ni ^_^ tapi, aku kan dasar suke cube produk baru. makanya, aku suke tekan banyak2 biar cepat habis pahtu tiap kali nak amik air semayang aje aku pakai. ihihihi..price, sme mampu memilikinya.

yang x best, produk ni jual hanya jual kat etude house je. tp takpe, kat sabah dah ada etude house :) xpayah susah2 tunggu balik sini utk borong.



6 comments:

eiyzniey said...

Ohooo..nmpk cm best!.
:)

eiyra amieyra said...

ktne tuh etude kak??? hihihi... nk belajar ngn yg pakar ni pasal penjagaan kulit... klu ira, hentam jew pon..

mynameismy said...

Cik Chinta,

Glass jar tu Mai beli online.
My beli 1.10/pcs. Tapi kat Nilai 3 banyak sangat glass jar tu. RM1 je satu.. :)

cik chinta said...

eiyzniey; hahah..nampak sme mende mmg nak try kan?

eiyra; etude ada kat one b..comey tau. kedai nye pink color. ur peveret kaler.

my; thx 4 de info. sgt membantu tau :)

fyna said...

best ke? nk try jugak =)

cik chinta said...

fyna; ritu g etude house da xde jual r. dia kasi kuar yg baru. etude ni ske kuarkan limited ed. kejap2 je kuar yg baru. xde yg kekal. hampehh

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com