Wednesday, January 11, 2012

esok dah boleh feeling2 kat london

at last, pihak pentadbiran mengotakan janji2 yang telah ditabur kepada kami sejak tahun lepas. dorang datang pasang tengahari tadi.
 

masa takde econ, hazab aku terpaksa lepak kat ruang tamu dan menjadikan kabinet sebagai meja sebab kat situ je ada kipas sebijik. terpaksa lagi doble kan kerusi tu dua bijik untuk duduk sebab kabinet tinggi sangat. adela paras leher kalo pakai sebiji kerusi je.

  
econ da siap pasang seblom balik keje tadi. esok dah bole feeling2 kesejukan kat london ;p thx cgu mamud sebab sgt prihatin dengan penyiksaan yang kami lalui.


4 comments:

eiyra amieyra said...

huh!!! yes!!! esok leh 'lepak'ing kat tempat baru...

cik chinta said...

klo terasa mls nk nek tgkt 3. stay je blik i k. ihihi

najwa nano said...

yeah..banyak pic.suka2.hahaha

cik chinta said...

hihi..cm x lgkap je entri xd pic

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com