Thursday, January 12, 2012

ini kompom sedih dari ombak rindu

arini pulang lewat lagi ke rumah gara2 ketaksuban aku nak ada perhiasan wanita yang baru. sibuk mengurus la konon. kes tahun lepas aku takde beli satu pon jadi gian nya len macam skit. lagipon, ini la ala2 design yang aku nak sangat2 ada since 2009. so, xde rasa regret berhabis ;p x rugi kot, lagipon, hage emas kan tengah jatuh.

terus ke tajuk utama, tengahari tadi tempat keje buat majlis utk rakan sekerja yang dapat bertukar ke tempat baru. masa dia bg ucapan tu, seyes sedihla. aku tguk orang2 dah start kesat2 idung mata dengan tisu. maybe sebab dia ni sangat lama berkhidmat kat sini, adala 15 tahun kot. dari bujang sampaila kawin dan ada anak. ekceli, dia bertemu jodoh pon di sini. cuma, jodoh dia dengan suami tak panjang. bercerai mati. 

aku rasa, pasal ni la ramai yg sedih kot. sebab banyak sangat kenangan dia kat sekolah ni. tapi, tadi boleh dia cakap semua kenangan kat sekolah ni adalah manis untuk dia. memang tabah.

aku nantok da ni, esok kat skola aku nak tguk ada tak manila kad baru tergantung =D kalo ada aku nak join gantung jugakla. tapi, tengah pkir2, ape jawatan aku nak letak kat bawah tu. tadi muncets helo2 me again. hepy :)


6 comments:

nunnui said...

meh kita gantung..reserved for those come first!!! boleyyy? huhu

cik chinta said...

setuju sgt

najwa nano said...

gantung kad..'saya cikgu physics'hehehe

cik chinta said...

arini xd org gntung bru lg :) ihihi

zOeY zAu YaH said...

kompom dh gantung nih haha..cikgu,gambar pakai bju kurung biru kt atas blog nih cikgu pakai lens kaler apa? n jenis apa? cantik...huhu...

cik chinta said...

kena pancung kang klo memandai gantung sindri2. ihii. lens kaler biru jenis honoo

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com