Monday, February 6, 2012

lagu peveret buat masa ni

 

dari pagi tadi keje tguk muvie yang best2 kat tv. wahahaha...sampaila skang tak renti2. punyela malas, aku dapat gosok baju 4 pasang je. tak ckup selai nak seminggu. tapi rajin masak dari pagi, lunch, hi-tea n dinner. kes nak besarkan tekak. 

cuti ni, aku rasa banyak mende pekdah di buat. antaranya, basuh cadar2 dan towel member yang terlepak kat rumah ni. bagi aku rajin la sebab basuh guna tangan bukan mesin basuh. kemas2 bahagian dapur buang ape yg x harus. settle! ichi pon da mandi sampai tercungap2. ihiks..terus merajuk, sebab kesejukan la tu.

bermula lagi sesi carik pasal antara satu sama lain diantara aku dan muncets. macam dah imun dengan situasi. tapi, stress...asik teringat. urghh...



2 comments:

Edy Zaidi said...

layan gak lagu ni...hehe

cik chinta said...

eheh..tiap mgu ada je lagu baru

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com