Friday, April 20, 2012

baking powder-pore cleansing foam

da dekat dua bulan guna foam baru ni. beli sbb foam etude house feveret dlu da habis dan bile je pegi balik etude house dia cakap stok tu da x available lagi. harge yang ni rasanya area rm50++ kot. sebab masa beli ni aku rasa cam..apesal mahal sangat foam ni. hebakk sangat ke?

ni yang aku malas pasal etude house...stok2 dia slalunye tak berpanjangan. macam spesel2 edition. kuar sekali pastu ada satu masa dia hentikan da pengeluaran. konon ada yang baru dan lebih best.

aku beli mende alah ni sbb dia ckp bole trus dwi tindakan. sambil besihkan muka, bole jadi mekup remover. efek kat muka biasa2 je, tade buat muke rosak ke apa. putihkan muka pon tade kot. tang jadik mekup remover pon tak excellent. biasala, aku mekup tebal seploh inci kat mata kan? kompom tak besih punye walopon tonyoh dua kali. buat pedih mata adalah.

conclu, just utk besihkan muka aje bolelah. utk menjadi feveret sekian terima kasih, takdela. gigih nak habiskan cepat2. sebab macam biasala, tube beso gabak. pakai sikit buih da banyak. tapi, biasa aku picit banyak2...faham2 sindrila nape ek? hahahaha...pasni kalo lambat lg nak habis jugak...aku picit buat besihkan badan skali..oke tak idea tu?

3 comments:

Edy Zaidi said...

perghh..mahal giler sampai rm50

zOeY zAu YaH said...

alamak harga rm50 tp x berapa berkesan...sygnya kan.

cik chinta said...

edy n zoey; tu r, nsb x wt muke rosak.

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com