Sunday, April 8, 2012

make it count


sangat sedih kebelakangan ini, thx to ibu ayah sebab faham keadaan diri di sini. walopon aku cepat naik angin bila cakap2 kat tepon. ibu kool aje rileks kan anak manja dia sorang ni.

kawan2, thx sebab cuba hepykan walaupon aku tak mampu nak senyum lagi. terutama cucu karimah & my doter irah. korang memang really reliefkan hati sedikit sebanyak. cucu siap amik kat depan rumah bawa jalan amik angin tadi kat esplanade sipitang. cuba hepykan aku sedaya upaya utk aku ketawa tergelak2. 

veri dah naik takot nak tegur sejak balik rumah tadi. agaknya seram sangat penampilan aku kot di rumah ni? duduk diam2 dalam gelap hadap laptop dengan rambut kusut.

rasa xnak pegi keje...sobsss...meleleh lagi.



8 comments:

zOeY zAu YaH said...

kenapa ni cikgu cantik intan payung? apa2 pun sabar ye..bzkan diri supaya hidup tak sedih..

dkisneayu said...

dila...rindu sma ko.....jgn lupa aku k.....

cik chinta said...

try to bizikn diri sangat2. tp kepala kusut pkir itu juga balik2

cik chinta said...

tak lupa kayu...tp sedih sangat. dah x dapat pkir baik2

Anonymous said...

Jgn stress2 dila...kami doakan yg terbaik buat ngko...pasti ada penyelesaian tuk smua per..ko kan cooooollllll.....
Rosiadi..

najwa nano said...

ada masalah ea?try to chill yourself dengan buat benda yang dapat happykan diri macam shopping or etc.masalah buang jauh2.tiap masalah tu ada jalannya.make yourself available with those situation.doa banyak2 biar tuhan permudahkan :)

cik chinta said...

spi keras da dia nye kool beb..hahah..takde perasaan da

cik chinta said...

skang tuhan je dapat buat kejaiban T_T

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com