Friday, August 3, 2012

Nadine Maxi Dress - Nautical -thepoplook.com

rabu lepas doter serahkan bungkusan yg ada stiker thepoplook.com..trus lompat2 cam apeje. wat malu kot? pandai jugak aku malu rupenye. yela, sedar2 da la diri da tukar status kepada PUAN =p mana ble wat perangai cam budak2 lg. da bole agak amende dalm nye..sbb hampir dua bulan lebey aku puasa soping 09 okeh. hebatkn?

dress yg ada corak2 nautical..hover..cam aku ke yg keje kapal? padehal muncets tak penah pulak nk beli baju ke apeke yg ada lambang buku pemadam pen. aku pon xpnh2 la plak beli dress. memg mimpi apela beli nih. mesti kalo pki nampak cam very de ladies macam yg slalu aku npk kat diri doter. yee...doter mmg ladies banding aku la. hahaaaa...dia ske pki dress n ada byk baju2 mcm hijabis sllu pki tu. aku takdola.


sme nye angkara kak mimi, dia wat status kat fb pasal mende ni. penggodaan berjaya..apelagi..aku dgn doter, dua2 beli dress corak yg sm. tema kami la katakan ^o^

klo pki gini r jadiknye kan? tp, stelah disukat pd bdn kompom r labuh kn? org2 tak bape nk dpt tinggi cam model. bila bli baju redy made mst kn oter dlu br dpt pki. bersabarla..tgu tailor pulang dr labuan br dpt sarung kat badan. kalo nk bli ce klik SINI..ada lg tak stok..(:

4 comments:

Lyaa Suriany said...

buat raya heh

cik chinta said...

iskk...sesuai ke bt ry..hu8

zOeY zAu YaH said...

cantik.saya pun bru bli kt sini.

cik chinta said...

ha8..zoey pki kompm oke je dress gni sbb tgi

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com