Sunday, September 16, 2012

one hepy family

sme da siap, so mulekan dengan amik pic satu family dengan gaya sopan santun. x paham btul aku gaye baru derang budak2 laki ni. sme ber spek plak. muncets manade spek itam. tp, dia mmg ske amik pic x pki spec. katanye nampak lebih encem =p

x ckup korum, fami xde :( dia xle trun darat. beraye r atas laut dengan ikan =D tp, kurang satu lelaki, tambah satu laki. muncets la sape lg. dah tambah satu lg bilangan family kami (:


aku rasa tetiap tahun mmg keje angah akan set kamera pye timer. ak harap je ada kamera. langsung x pdi guna =p tp setting senget2. background nampak kusi kiri kanan. malas aku nk edit.



harap2 taun dpan ble r pic full satu fmly. sejak masing2 da keje. susah btol nk jupe. raye setaun sekali pon xle nampak batang idung masing2. tapi, klo da xle balik sbb mencari rezeki halal. nk wat cane (: redha je la.






12 comments:

NorHaFydzah said...

gila sempoi okay..lagi sempoi gila-gila-gila kalau semua pun berkaca mata hitam.. hihi

cik chinta said...

ha8..ko tau je la pangai adik2 ak tu. hu8

Aida Azryn said...

wahhh.. siap berkaca mata lagi depa.. hehe..:)

cik chinta said...

hihiks..

NUR AIN AZMAN said...

Happy family

Singgah dan follow awak

zOeY zAu YaH said...

bestnya dpt gak ambil pic family..saya taun ni tak ade pun pic family..sedih2..

Stacy Hanza said...

cantik selipar pink :) hehehe

Lyaa Suriany said...

spec htm tu yg buat gambar jd mahal tu
hehe

Nn said...

mmg ensem pakcik berspek mata hitam

.: ayesha.ahmad :. said...

Hi Babe.. blog walking..;)

cik chinta said...

nur ain; tq (:

zoey; aah kn, br pasan pic famly zoey xde, xpe, pic zoey kn byk (: best jugak.

stacy; slipo zaman belajo lg tu. hihiks

lya; mcm2 la pangai derg ni. tibe2 taun nk nk bspek lak

Nn; heheh..pacik spoting (:

Zie Madini said...

wahhh tema biru ea uols. nice!

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com