Monday, October 22, 2012

kerana "UNO"

kat tempat keje rini ak minum fresh oren "3 KALI"

dasat kan? bse ak akn minum 2 kali je. sekali masa bekpas, pastu bse ak tapau satu wat naik atas g bilik. tp rini up lagi satu sbb kena belanja dgn hairol pasal dia kalah lawan uno dgn ak =D dia yg ckp, sape menang 5 kali, yg kalah kena belanja fresh oren. ak pon x sangke menang. trus aku ajak dia g kantin minum trus.

terel ak men uno =p

ni la projek math yg ak handle masa ari jumat. main uno dgn budak sampai ketawa x igt dunia. budak2 pon agaknye pelik tgok teacher dia yg sllu garang tetibe jd hapening la plak. perangai pon jadi cam budak2 =p ni lepas habis men, sme kena kira point. sape paling byk dia menang.

ni r lauk ak mkn masa hari jumaat tu. demam2 pon aku gigih nk masak lauk yg bole masuk kat tekak. sawi goreng ni buat ak igt masakan ibu. jarang masak kat ruma ni sbb veri mana suke makan sawi. dia x ske sayur ada batang2. ak mkn spi habs sayur ni.

ikan masak singgang (: peveret aku nih. suke hirup2 kuah.

cicah plak dgn sambal kicap, penyek2kan cili tuh. mabeles. trus ak mkn ikan dua ekor. jarang ak masak ikan, sbb malas nk siang =p

2 comments:

shizansyafik said...

sedap.. lama dah tak makan nasik.. uwaaa

Jna marcello said...

WAHH~ HEBAT NYE MAIN UNO SAMPAI MNG BET NI HEHEHE ;))

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com