Monday, April 23, 2012

greenday wit my doter & ggdoter

doter pki bawal rini. soooo teruja nak camwhore dgn dia. cute je muka pki bawal, trus npk cam budak2 univ je. very de "prempuan pingitan kampung". bak kata hairol tiap kali npk aku pkai bawal g keje. ape? pakai bawal nampak tak bandar ek? saje kan nak datangkan kemarahan.

we ols wearing sama kaler lagi. greennn..my peveret kaler (: tak caye aku ske hijo? tguk je mata aku rini. konteks lens pon hijo =D jam hijo...ske hijo sangat2.

doter buat muka tadi kat aku sbb ejek dia plagiat pic kat blog ;p ala doter gurau pon xle. mumy paham le. xpe, xlama lagi setella masalah sony tu, jgn sedih2. nak amik pic. dtg bilik mumy. kite camwhore smpi batrey weak.

bsepahkan bilik aku ni? tp, bukan barang2 aku tu kat belakang. tah sape2 je main sumbat masuk sini. lepak2 kan barang.aku teksah sangat pon. ha8. rini aku pakai tdung pon klasik. main guna ring aje kasik sumbat masukkan. malas da nak silang2. lambat da aku g keje kang.

ggdoter pon pki green. kat shawl je la. aku ske pic ni. muke aku nampak pelik..macam buntal? ke macam apa? aku x jumpa perkataan yang sesuai utk describekan bentuk muka aku ni.

9 comments:

najwa nano said...

fami pon suka kaler hijo.adik-beradik suka kaler hijo ea semuanya..

najwa dah kena radang kelopak mata.kalau pakai lens mesti rasa ada something dekat kelopak mata.kena minimumkan penggunaan lens.sobsob T_T

cik chinta said...

xpasti fami ske kaler hijo. tp jam hijo yg dia pki tu akk punye dlu. hihiks

Edy Zaidi said...

Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

doter69 said...

nk plagiat gambo lg lah!!! hahahah

cik chinta said...

edy; da vote. mtk upah.

doter; hihiks. i teksah pong.

zOeY zAu YaH said...

hijau lawa...

cik chinta said...

(:

cets said...

perghhh...minta upah....sume laki nk minta upah ke????

cets said...

patut la main bloggg....ntah bape bnyk minta upah???

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com