Friday, March 22, 2013

blog sudah berwajah baru ^__^

semalam penat sangat, so takde updet. aku balik umah pon dah lewat. dalam pukul 5 petang gitu. balik dari sekolah terus direct pegi pekan sebab uruskan hal2 keluarga kecil ni =p nasib baikla settle. kalau kena ulang alik lagi. mengah la.

kapal cets masih dekat port. boleh wasup2..ym macam lembab sangat. nyampah juga. cets masih cakap pasal khabar angin yang menghepykan sampai ke hari ni. hopefully betul jadi. bertambahla elaun mumy nanti =D

malam ni kapal cets keluar T__T don't like. sunyi la. sebab cuti sekolah dah start. veri balik kampung. tinggal sorang rumah hadap tv & intenet. pastu kena tunggu emel cets hari2.  sehari satu emel. alahaiii...

oh ye, template blog sudah bertukar (: walopon takde orang baca, aku sendiri je hadap. nak juga nampak manis di mata. ehehe...ngada kan?

siap bertempah ohkey =p


impian selama ni da tercapai. nk  dptkan design blog ala2 sailor2 gitu. tapi, bukan aku la yg mendesignnye =p i tak berseni u plus pemalasnye lagi nak wat keje2 tambahan. walopon mengajar seni visual. visual aku terlimited kat bidang2 mengajar subjek bidang sinri je. visual tu kan subjek tambahan sebab nak ckupkan cikgu aje. eheheh...

big thanx too azhafizah.com kerana berjaya merealisasikan angan2 mak buyung..eheeee. sangatla best berurusan dengan cik fiza, emel2 pon semua cepat aje reply. pastu, dia design2, kite komen nak tukar ini itu dia ok aje. takde kena marah2 pon.

nama cik chinta tu tak mau tukar. walopon dah jadi puan..dan bakal jadi mak budak. biarla menjadi kenangan sampai bila2. sangat suka dengan nama tu.

si cecets da tengok juga blog ni. sejak2 dah tukar template, makin rajin nak skodeng ye tiap kali kapal masuk port. ehh...suka dia skodeng sebab ada picture pakai uniform segak berbalak banyak tu la. dia perasan la hensem bergaya. lagisatu, dia suke sebab theme blog ni la. apelagi ken?

harap pasni makin rajinla updet ek? ehehee...sape nak tempah, klik dekat link tu.



10 comments:

azizah :) said...

serius memang cantik! jijah tengok pon terpikat tau.. pandai sgt fiza design..suka betul..

Shizan Syafik said...

btul2

cik chinta said...

jijah, shizan: g temph lg skli. cpt2

SarahSyafiq said...

biru warna laut gitu.hehe

アヌム said...

cun2! huhu

cik chinta said...

sara; mmg nk theme laut2..ehe

tq(:

Azhafizah Md Nor said...

Terima kasih sekali lagi Nur.alhamdulillah menjadi dan puas hati (: Happy bllogging then ^__^

cik chinta said...

fza; nti ble oder lg. ehe..tq again fza

najwa nano said...

brapa regenye ni?mesti mahal.rasa gak nk tmpah.dah 4tahun pakai theme tu.dulu buat sndiri je skrang tak ingat dh coding2 dia..

cik chinta said...

njwa, murh je. g tya fza snri. x nyesal pye.

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com