Monday, May 6, 2013

minum petang


aku buat jemput2+daun bawang+bawang+kentang minum air oren. habiskan stok tepung tinggal skit tu. teringatkan cecets yang kol pegi mintak resepi ni sebab nak suh tukang masak atas kapal wat kan. pandai dia rindu jemput2 aku yg malas ni =D tisu dapur da hbis. so guna paper je la utk serap minyak.

aku dah start cuti rini. so, x amik tau la cuti ke tak sempena pru semlam =D semalam punyela lambat aku nunggu result pru, sebab nak bgtau cecets kan. sampai tetido tido. last2 malas den nunggu. tutup tv tdo jep.

pepagi bukak paper, copy n paste je kat emel send to cecets.

buhsan rini, takde keje sangat. nak ngemas pon x sampai seru. sbb aku kol tuan rumah nak sewa tu pagi td. pasal dia blom btolkn lagi paip yg bocor kat dapur dr mgu lepas. nak angkat masukkan barang pon leceh sbb kang kalo aku da masukkn brg. payah nk ngemop nyapu smela.

lgisatu, aku lom duduk umah tu. masih la menetap kat umah sewa lama ni sampai ayah datang. kang klo masukkn brg. klo dia suh sape2 masuk umah tu btolkn kerosakan ape2 ke. ilang pulak brg aku. tu la aku harap mgu ni dia setelkan cepat2 sme mende yg rosak kat umah tu.

minggu ni pon da genap 39 weks. tinggal lg sminggu je nak sampaikan ke due date. nak ngangkat brg sme. ngemas lagi. larat ke aku ni? nk mintak tolong jiran & kawan cam nyusahkan btol orangla.

baby pon blom ada tanda nak kuo2 lg. perut xde sakit ape. cme riso la. sejak2 kebelakang ni, dia xnk aktif sgt dalm perut.

harap sme berjalan lancar minggu ni. amin.

4 comments:

NorHaFydzah said...

calling2 saja ba.. we all okeh je nak tolong.. hihi :)

cik chinta said...

iA (:

azizah :) said...

kalau aktif cepat2 refer doktor k yunk.. dah 39minggu ye..cepat2 la kuar baby..hehe

biasa org cakap anak first selalu bersalin awal..

cik chinta said...

tu r jijah, cpt2 r. ble blik jb cpt (:

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com