Tuesday, February 10, 2015

selamat tahun baru 2015

aci dop? hahahah..lama gile x hadap blog. bukan x dan , mmg xde can dapat on laptop kat umah sbb ada sekretery kecik. laptop bukak kat sekolah je utk wat apdm dgn dgn print keje2. bile balik umah mmg masa sepenuhnye diperuntukkan utk memikirkan hal umah je. hal keje belakang cerita. sampaikan last2 aku xde bawak balik pon laptop sbb wat sakit bahu je kan. gunanye xdo pon. 

lgipon aku rase fedap dengan laptop baru ku ini =p lombab sampai tahap keseabaran x mampu dibendung. pastu yg keduanya adalah pasal henpon ku juga. sbb mcm x waras. macam malas da nk amik2 gambo dahtu transfer gi laptop plak. aiseh..banyak kelija. bagus aku potong sayur masak bagi piyus makan. huhuh..mesti gunakan masa sebaik mungkin skg sbb nk kejar masa utk rest plak. gituuu...

kesimpulannye, harap2 tahun ni dapatla merasa surface pro3 sbb myb laju..hihih n siap ada kamera depan belakang. jadik boleyla jadik blogger balik kut? yela, sbenanye aku rindu la nk bebel2 dlm blog nih. cme disebabkan alasan2 kukuh di atas maka aku malas lah.

rasenye paling last updet tahun 2014 jugakla ke 2013? hahaha..aku da lupe. yg penting masa tu aku dok kat umah sewa lama lagik. piyus pon x sampai setahun lagi umo. badan aku pon masa tu gedebab lagi disebabkan naik berkilo2 masa preggy. aiyaa...amik masa hampir setahun baru dapat capai berat badan asal.

macam2 da jadik dalam masa sepanjang ak x updet. haa...sebab..

da 2 org kawan aku dapat baby jugak. n akan dtg lagi sorg. berturut2 ok. setiap tahun ada je. hihihi..murah rezki kan.

dahtu, sebab aku dah merasa berjalan2 pki passport international..kahkahkah..jakun kan? kalo laki aku dengar ni mesti dia ckp..hmmm...abg da spi mexico pon...hahahah...

lagiii...adik2 aku pon da kawin. yep...adik2 kauuu...yg sorg da kawin taun lepas n sorg lagi bakal kawin bulan depan. skali dpt ipar dua okeh. haa...da gatal kan. kite halalkan jela. 

hal2 berjalan mana tu n mengawen ni klo ak sempat ak updetla dllm entry lainnye. kot best ke idok iye dop?

byk sungguh point kan dlm satu entri. karangan panjang akan myusul kemudian jika di izinkan. hihih..amin. 

belanje satu gambar hepi family

masa ni gemok x ingat..hahahah..skg pon apa bezanya..gemop jugek.


4 comments:

NorHaFydzah said...

selamat kembali berblogging...

cik chinta said...

aminnnn...hahahah

Azizah Green Line said...

tu dia..punya lama xupate! last tahun 2013 kot..hahaha

cik chinta said...

hahaha...truk sesangat rasa x updet blog ooo..

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com