Thursday, March 5, 2015

keputusan SPM Fizik 2014

akhirnye result spm dah kuo pon. opkos stiap kali result nak kena umumkan mesti cikgu yang gabra lebih. macam dia yang jawab semua exam =D camtu jugakla aku, gabra..gerun..takut..aiyooo..sme perasaan adalah.

tapi yang aku nak tengok hanyalah result fizik aje, sbb aku ajar subjek itu kan. dan aku sentiasa berharap dapat mengekalkan prestasi lulus penuh. untuk berharap keputusan cemerlang memang tidak la. sbb kita pon tahu kemampuan pelajar sinri. bukan tahap2 pelajar sbp/mrsm. ko joloklah macam mana semangat mereka ni, begitu jugak derang wat masa jawab soklan.

syukurlah semua lulus penuh. terus dapat tarik nafas lega dan selera makan bertambah2 selepas itu. kahkahkah...

sekian.



4 comments:

Ezy Loy said...

budak skolah saye sorg je xlulus..
rugi betol..
kalo x 100% lulus fizik..
haha

cik chinta said...

stress je klo sorg failed. huhuh..rasa nk kejekan budak tu..hahaha

najwa nano said...

akak aktif rupanya..lama kita tak sembang2 lam blog. najwa pon lama dh berhenti blogging sebab nak lupakan kisah lalu..hahaha. sambung lah blogging lagi so boleh kita sembang2 lagi.

cik chinta said...

hahaha..hrp angin rajin tu sllu ada la kan? hahahah

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com