Tuesday, July 19, 2016

sambutan hari raya 2016

sambutan raya tahun ni aku bawak lagi totin n firuz. tah kenapa ngam2 plak totin ada sini kalo sambutan hari raya. kalo ada dia je aku akan bawak firuz. kalo xde, ai malas. hihih. siap pesan totin kalo nak datang sini bawak baju raya. supaya seragam kite. totin kan datang lambat sikit dari aku lepas raya tu. hishh..terpaksa jugak aku ngangkut dedua comei tu sengsorang naik flight. sengsara cakap u.

ni bergambar dengan budak 5 hikmah perempuan jer. yang lelaki xtau mana dah. dalam bilik aku je amik gambar. malas betol nak berjalan sana sini. maybe faktor umur. hukshuks..atau bontot berat.

taun ni aku guru pembantu kelas 1 hasanah. so aku masak mi sup. nasib ada fatin walopon dia x membantu langsung untuk memasak. sekurang2 nya dia membantu tengok budak comei 2 org tu. padahal x membantu jugak sebab asik nangis. bebudak tu asik nak berkepit dengan mamy jugak. huhuuu...lewat tido sebab masak. pastu kena bangun awal pagi lagi sambung masak & pack2 dalam bekas.

nasib baik habis licin sme aku masak. sedap kot. kahkahkah.

ni bergambar plak dengan budak 4 hikmah. perempuan sajork. ni la trend bebudak skang, korea sgt. love ok.

xde amik gambar dengan budak kelas 3 hasanah, 3 mumtazah & 1 hasanah. hahaha...malas beraya blok lama sebab taknak firuz kena kacau budak2. alasan sangat...
 
buhsan..balik umah la lepas angkut bekas kosong tu. firuz x habis2 dengan mainan doktor2 dia kedai rm2 tu. hihih..muka penuh minyok dah.

siap singgah kat rel ketapi otw jalan gi umah tu sebab fatin ajak amik gmbor. aku kalo ada fatin ok jer. ehehe..

macam comei je kan? selamat hari raya..raya kan sebulan. x0x0

4 comments:

Aty_Fared said...

memang comel pon.. :) selamat hari raya cik chinta..

Ezy Loy said...

selamat hari raya! =)

cik chinta said...

hahah...selamat hari raya gak aty fared

selamat hari raya ezy loy

NorHaFydzah said...

jangan lupa update jamuan raya turn kita hari ni.. makan tak habes-habes.. kalah-kalah kenduri 7 hari.. haha

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com