Friday, August 19, 2011

4 hari

masuk 4 hari da demam, tapi masih gigih nak pegi keje. selama demam ni jugak rajin nak bangun sahur sebab kena makan antibiotic bagi habis, kang xmakan lagi la lambat sembuh. skang ni badan masih panas dan batuk pula makin menjadi2, sakit abdomen asik batuk2. sejak2 memakai pb ni, terpelanting da sme kontek lens tak sempat nk tenyeh dalm mata T_T sebab pki pb je da 10 minit ~_~ masih lembab nak cangkuk tapi konpiden level bile pakai baju tu meningkat, flat ajerr..suke (: lemak2 bertaburan berjaye dimampatkan dengan jaya. best! skg ni bukan setakat pegi keje je pki pb, pegi kk soping2 pon pki =D rase hebakk kat diri sindri.

tak dapat men laptop lama2, tertinggal chager kat skola, bagus btul perangai T_T terpaksa la guna macbook malam ni. mlas btul la T_T

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

siannya...rajin2 mkn ubt ok.

cik chinta said...

dua kali escape makan ubat, bgs btul perangai ^^

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com