Monday, August 8, 2011

hanger shawl rm10

da bape minggu hati riso x menentu sebab printer rosak, dakwat xmo kuar dah T_T time2 bnyak mende nak di print dan musim exam la dia wat manja gedik. demikian semalam, buka mata aje trus mandi dan gigih angkut printer berat ni pegi kedai kat karamunsing. punyela jauh nak betulkan, sebab ritu da bawa area pekan sni, sme surender xleh btolkan sebab printer ni pakai ink kat luar tu. paling bijak, kedai2 sni cakap beli aje baru drpd btulkan, x berbaloi konon, ckp je la korang nak lakukan printer, xyah la wat cite xleh dibtulkan plak =.= adala dekat sejam lebih merayap dalam karamunsing sementara nak tgu siap. brother tu membebel printer rosak sebab jarang guna. dakwat da 3 tahun pon x pandai habis2. baikla, pasni saya akan print mcm2la. da 3 tahun beli, 2 kali da repair. siap tulis tarikh lagi tiap kali repair. kena bayar rm40. okela, dr kena beli baru :) skg da bole print sesuka hati.


masa merayap tunggu printer siap tu, tawaf habis kompleks karamunsing tu. ntah bape kali naik trun. tejumpa satu kedai ni jual hanger shawl. huh..rm10 je satu. trus temahak amik dua. sebab pkir2 shawl sangat bersepah sangkut sana sni. oke, lepas ni berharap shawl akan tersusun dengan kemas dan mudah di cari utk pakai. sesungguhnya saya sangat penyepah =.=


nanti da siap kemas, amik gambo la ;p

6 comments:

Heidi Shafiq said...

pndai mengemas dan berhias.. :)

cik chinta said...

kemas? =D amin

Edy Zaidi said...

oo..printer kalau jarang guna mmg rosak ek?
habis la printer kat kampung tu...dah berapa lama tak guna

cik chinta said...

hiyep..ink la wat hal bse nya. kering la..apela..huhuh..

zOeY zAu YaH said...

cikgu safe sgt nih..kan dh rosak haha...

cik chinta said...

tade keje nk d print la..bukan save

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com