Tuesday, August 9, 2011

yong tau foo

harini pegi skola serabai, tahpape je pegi calit2 kaler kat mata. nasib bek bole adjuz ;p 


ohh yee...rini g skola dengan satu misi penting, berjupe dengan tokei PB nak oder satu set. da gumuk saya sampaikan jeans ketat tak bole mahap. tu la pasal skang jenjalan selesa pakai baju kurung T_T sadis..cam buang tebiat pon ada.

sungguh best skit perasaan rini sebab da siap tanda buku math form 1. rasanya cam da bape bulan ek tak tanda ~__~ pemalas! menanda sebab pengetua observe semalam dan dia gtau nak amik alih mengajar kelas tu  -__-" tros kutip buku konon2 ada tulis "telah disemak" dusta!

pahtu balik2 skola trus ikot karimah g putatan amik tuperware..takpe, bukan saya drive pon :) saya bagi derma air liur bercerita supaya dia x nantok je. dan bagi semangat memantapkan skill memotong kereta2 cam siput dan kura2. yeyy...potong karimah..potong =D nah hamek satu kotak dia borong tuperware utk customer. sape lagi yg angkat kalo bukan saya yg kuat sebab minum milo hari2. dusta lagi! padehal angkat berdua, berat weh T_T


balik tu kitorang singgah bazaar kat papar. sampai biru2 tangan angkat plastic, beli banyak sangat juadah nak buka. nafsu syaitoon sungguh la. ni semua salah karimah sebab dia yg hasut makan itu ini. cane nk kuyus ni T_T sedih la gini.



karimah temahak, total sme hage yong tau foo dia makan ni rm20+..hishh...takleh ni ajak dia lalu papar tiap2 petang. bahaye kepada penumpang nye..tergoda sesaje.

malam ni harusla gigih siapkan paper fizik form 4..sape suh merayap petang2 =.=

8 comments:

Aida Azryn said...

hye cikgu! ;D

cik chinta said...

nak cakap ape ek? hai anak murid? =D

Edy Zaidi said...

mahalnyaaa..sampai 20hengget

cik chinta said...

mana tak sampai 20myr, sampai 2 bungkus plastik dia beli T_T

zOeY zAu YaH said...

yong tau fuu..!!!!! saje je cikgu nih kan...tayang2 kat kite nih ha...
ckgu anda tak termasuk dikalangan pengomen yg membuat diriku berasa sadis haha..

cik chinta said...

bukan tayang nk suh meliur, tayang nk gtau jgn jd gtu, nafsu semata2. sebab suk nya dia gtau tong sampah pon ikot makan

kamarukom said...

itukah calit2 nmpk serabai? aiyaa! klu calit mcm askar tu bru la serabai! :p

cik chinta said...

oke, pahni tulis, calit2 nampak comel ;p

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com