Thursday, August 11, 2011

PB 1

hari pertama dengan PB, rasa xde perot trus bila pakai :p tapi, bawa kete cam robot. tegak je. terpaksa adjuz seat kasik lurus =D pahtu kat skola duduk dengn posisi terbaek..tegak tulang belakang, jalan pon lurus aje, tade menyimpang sana sini. meliang liuk badan kekiri kanan. dalam kelas lagi selesa berdiri banding duduk. adekah student perasan ek saya nampak pelik rini T_T 

langsung xleh nak membengkok bdan. jadi rasa x selesa nk buat keje. maybe hari pertama kot. so, sme mende buat rs x kena.

kali ni start je enjin kete, slalu bawa 40-60km/h time balik, berangan2 nyanyi dlm kete. tapi rini saya pecut 80-100km/h. nak cepat2 sampai ruma kasik tanggal cangkuk2 ni sme =D ckup2la pakai 8 jam sehari utk membentuk bdan dan menyahkan toksin? time lepas sme cangkuk dilepaskan rasa mak haii..kempis perut skit perasan!

cite pasal menyahkan toksin, btul2la pki PB ni kasik kuar toksin, sampai je ruma pah je cangkuk2 ni dibuka dengan cepat dan tangkas, trus saya bertapa dalam toilet dan seterusnya saya bertapa lagi sampaikan adala dekat 4 kali kot, padehal saya tade la makan/minum mende2 yg org2 slalu makan tu supaya bole sakit perut pahtu berkejar2 ke toilet sgt x suke nak try mende gtu sbb menakutkan sakit perut pahtu lari2 pecut cr toilet =.= oke, nampak cam terbukti bab yg membuang toksin tu :)

esok meneruskan perjuangan lg berdating dengan pb.

4 comments:

zOeY zAu YaH said...

pasnih selim melim lah cikgu time raya haha..ssh nk napas tak? haha

cik chinta said...

napas cam bse je, cme rasa badan tegak aje =D

nunnui said...

lemak dah terbakor, harus la di singkirkan dengan cara membuang~ =)

cik chinta said...

hari 1st je..sterusnye oke da (:

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com