Wednesday, October 19, 2011

camwhore wit galaxy SII ;p

aku makin malas nk hapdate blog sejak muncet datang sampaila dia da balik. masa muncet ada kat sisi opkos la aku hepy sampai lupe kat blog xcept aku suke blogwalking je, tu pasal asik rebut laptop dengan muncet pastu bile muncet da balik pulak, aku mula la menghadap dinding dan kipas saje, bersedih sebab rindukan muncet T_T aku paling x ske la bile perasaan termenung 24/7 ni da menguasai diri. tah bape bulan lagi aku nk sedih camni pulak. makan minum opkos aku tak bape nak nanti T_T da masuk 2 hari muncet balik, aku seyesly tade mood nk makan. rindu muncet sangat2. kawan2 aku ingat aku masih cam sakit..sakit rindu kot?
tapi rini, kak rina ajak bergambar. aku pon rase menggila sikit. maybe sebab malam tadi aku cube tido sampai pusing2 kepala. bayangkan aku baring start pkul 4petang sampai 520 pagi tadi. tak ke 12 jam aku cube tido. padehal aku xleh tido. asik tekejot aje. dah mula dah datang penyakit gile kat muncet..haihh.. 

aku bercamwhore sakan, myb sejak2 ni aku da malas nk bergambar. sejak muncet datang, asik aku je tangkap gambar dia. gambar aku sindri plak tade..paling sedih, tade pulak gambar kami berdua. ishh..xbest T_T 

ni aku guna henpon kak rina yg superb tu. bergegar tp stil suke..aku rs best sebab henpon ni xyah aku tunggang terbalik nk amik gambo. just tuko nk gn kamera depan aje.. haip..galaxy SII menang henpon terbaik 2011. aku sokong...iphone mmg xbest pon, da la gemok..eheheh..

ni haa pemilik nye..aku tumpang segambar saje..ehh..aku rasa mata aku cam tengah pki kontek lens..ada banyak lagi pic aku amik. tp kak rina uplod d fb dia ni saje. ehh..ni gambo aku seludup dr fb muncet la..ehehe..muncet da kasik green lite gn fb dia sepenuhnye..suke nye :)

aku temankan kak rina bekfas cam bse, padehal aku tanak makan pon. dr semalam aku tade mau makan. aku amik kuih 2 biji pahtu aku xmakan jugak. aku minum air teh tu saje. maknanye dr semalam aku mmg tade makan la tu kan? aku makan sebiji kuih je pon. sebiji lagi aku kasik org jugak last2. welkom2 to dunia kurus.

9 comments:

Elie Lily said...

welcom dunia kurus? elie pun nk diet! hihi..

cik chinta said...

elie nk diet ape, da mmg kurus

YNA said...

salam kenal :)

jgn sedih2 ye?
slmt berdiet juga utk kita semua :)

cik chinta said...

hi :)

shahrir said...

cik chinta diet sebab die majuk,,,hihihi

cik chinta said...

muncet; bukan diet la..rindu T_T

zOeY zAu YaH said...

jag diri wahai cikgu..

shahrir said...

i akan jaga cik chinta

cik chinta said...

muncet; jaga?

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com