Sunday, October 23, 2011

muncet pegi kusus kawin ^__^

bosan btul sebab da masuk dua hari aku berkurung dalam rumah saje xcept kuar depan dan belakang rumah sebab buang sampah dan sidai kain saje..semalam 1st day muncet pegi kusus kawin senang hati aku sebab pasni mesti dia tak pkir2 lagi pasal bile nk amik kusus tu aku je yg duk darat xreti2 nak amik kusus kawin..hishhh....kuatkan semangat akan ambik time cuti ni. 

ohhyeee...baru 1st day amik kusus kawin dah berlagakkan? macam2 soalan keagamaan dia soal padehal ulangsuara soklan ustaz masa kusus tu aje;p..tya pasal akidah, rukun nikah ler..sengaja la tu nak buat aku rasa serba salah bile xdapat jawab. feveret sungguh kenakan aku macam2. benci!

tapi, last2 aku ketawa jugak sebab kelakar. ekekekek..dia soal, aku takleh jawab, aku goggle trus, dan2 trus dapat jawab..muahahaha. kan aku 24hours dpan lappy bile tym cuti..^__^

disebabkan terlalu takde keje, aku asik repeated tguk all the pic dlm laptop ;p padehal barang mekup dan shawl aku bergumpal bersama2 dan bersepah macam sampah sarap =.=' baiklah, aku akan kemas arini dengan cemerlang.

stelah aku godeh2 pic tu, baru aku pasan, lately aku asik sambar dan lilit shawl yg sama kat kepala..jadik ape guna ratusan shawl bergantung tuh? pening @_#




 bukan setakat g keje aku pakai, hang out pon aku pakai jugak..hishh

peringatan kat diri sindri jangan guna lagi shawl ni sampai akhir taun..berlambak lagi boleh guna.

13 comments:

Ardini Humaira said...

hehe tak pe pakai shawl sama pun. cantik :)

zOeY zAu YaH said...

owh seronoknya dgr kurusus kawen...

Hafizah Haji Jismil said...

Assalamualaikum along, he3...
shawls 2 klu along dah tak pkai lg, bg je kat akak fieza, ada brgunanya tpt akak...

CHU MAJORFLAVA said...

haluuuu!!

fyna said...

samalh..fyna pon dok ulang shawl/tudung yang sama =.=

c muncet said...

pempuan ni x abis2 dgn shawl..pg ceramah agama kan bagus..ecehhh.mentang2 la aku br amik kusus kawin..ustaz kata..kite kene sokong apa pasangan kita suke...jgn lecehkan die..cyunk nk shawl ea..beli la..beli 1 kedai pun x apa...i x marah..hihihih

cik chinta said...

insaffff.....uhuhuhu

c muncet said...

klu mcm tu..i nk beli mini cooper la..hihi..u kene sokong..termsk la dari segi kewangan..hihii..melampau nih..xpe2..cyunk kan wanita yg lemah lembut..suke la tu i puji..ce sebut TIGA...hihihi...

cik chinta said...

mini coper replika...u bli sme design pon i sokong tau...ekekekek...

c muncet said...

x mampu laa..mini cooper real i mampu laa..hihihih

cik chinta said...

tergediknye dia nk mini cop real...

Redbloodsnow said...

loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ur eyes makeup yunk. dahlah muka lawa, bertambah lawa weh. ajarin donkkk. hehe

cik chinta said...

xreti la zie..better u tguk utube jer..ni pon hentam2 jek

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com