Friday, October 7, 2011

panjangnye list T_T

padehal aku tau dah muncet nak datang sini dengan family dia esok. tapi aku mmg suke tangguh2 keje T_T perangai burok yg x pernah hilang aku mmg sentiasa anggap diri ini superwoman kan? buat keje kejap sana, kejap sini pastu setel..tp efeknye aku telentang kepenatan..haduihh..

harini dan beberapa hari lepas sepanjang mgu ni, aku pegi skola dengan mekup yg simple mimple setelah di komplen oleh cosmate2 aku masa di univ yg jadi pengawas exam PMR kat sini. derang bilang, apesal aku mekup melampau macam nak pegi berhuha kat nite club..ohh..aku sangat malu ~_~ lagipula derang kan kenal aku since zaman "ketidakberapaperempuannye" aku. tetibe jadik gini la pulok..makin membesarla keteperanjatan derang melihat transformation aku..cisss...

ohh ye..disebabkan aku sangat pelupa, maka aku buat list mende2 perlu disettlekan harini seblom aku bertolak ke epot esok pepagi. panjangnyeeeee....aku rasa tetibe nk amik pil kuda..ekekek..macamla aku tau pil kuda tu amende ;p untuk menjadikan aku "superhyperactive" semasa membuat aka mengemas sme mende dalam rumah tu.

harini jugak aku kena g tamu beli bahan2 nak masak...lamanye aku x memasak..ntah haku ingat lagi ke nak memasak mende2 yg heavy T_T so, wish me luck ^-^

psssttt...sepanjang mgu ni, walopon aku mekup light2 saje..rmi tegur aku makin chantik & manis..bleerrkk ;p perasan aku dah mule datang dah 

param bilang, aku chantik lebih harini berbanding hari2 bese yg aku mekup berhabis tu T_T hampehla param ni, sia2 usaha kesenian ukiran aku kat mata nih. ingat senang ke blend2 sme kaler tuh @_#

aku rasa, bukan sebab mekup la aku "termanis" perasan lagi..tapi kehepy'an aku terpancar2 sebab muncet nak dating dengan aku..ekekek..


4 comments:

ayano shirahata said...

owh... mcm tuh erk kak dila??? patutla... ingatkan another transformasi mekap.. ok, baiklah... nmpknya sy pon kena control down my mekap la ni??? hahaha

cik chinta said...

ekekek...aku bangun lambat la..tu pasal mekup gtu..hahahah

fyna said...

ece...natural beauty la tu hehe

Ain Atika Zailani said...

hehhe kene natural beauty baru cantinyaa!!! heheh

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com