Sunday, October 2, 2011

kenapa tetibe je nak pakai hp canggih?

bukan aku yang tetibe gedik nk tuko henpon canggih aku masih setia dengan satio 12.1 mp kesayangan..eheh..lom ada sony kuo kan balik hp yg pixels setinggi itu, aku kan camwhore harusla kamera pixels tinggi supaya jerawat lg jelas :D kak rina buat aku tekezut sebab masa kitorang kuo mgu lepas soping kat centre point dengan pantas tarik tangan aku menapak ke kedai henpon pahtu belek2 henpon mana paling best. agak suprised bcoz slama ni aku rasa kak rina bukan sorang yang hi-tech. sebab anak dia punye henpon lg canggih, baby pakai BB dr awal taun lg. kak rina ni jenis tak kisah kalo bab hp, asalkan bole msg dan amik gambo bse2 da ckup. tapi, kali ni dia punye taste lebih kepada henpon yang bole directly 09 bile2 masa saje dengan touch skrin yang super besar. hmm...nk cakap dia xtive fb tak gak. sorang blogger tegar jauh skali. wondering....wondering....??? eheheheh...

dlm2 banyak, dia plih samsung galaxys II. agak baru kuo nih. klo banding dengan i-phone yg nih cambest sbb lg nipis dan skrin lebar. aplikasi pon mesra alam senang nk paham. hage lagi murah dari i-phone. tu pasal samsung galaxys II punye jualan aku dengar lagi tinggi dr i-phone tah btol tak aku cakap ni ;p

 kotak dia saje da menggoda okeh! 

kak rina belajar penuh semangat nak guna mendealah ni. donlod macam2, antaranya wassup supaya senang la dia mau wasssssuuupppp...eheheh..hehh..

memang menggoda, tapi lupakan saja sebab muncet x minat mau ada henpon canggih. jadik x guna kalo aku je ada sorang T_T

3 comments:

Edy Zaidi said...

S2 mmg terbaik...bila la nak tukar S ke S2 ni..hehe

Redbloodsnow said...

wahhhh....samsung galaxy sII tueeee. jeles . titik..hehe

fyna said...

samsung tu adik fyna pakai..cangih! geram pulak tgk..tp fyna jrg dok men hp..so =.=

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com