Sunday, November 6, 2011

disebalik cermin

aku da mulakan rutin2 melihat dunia luar menerusi cermin tingkap rumah T__T aku xde mood nak melangkah keluar dari gate. ape je la aku nmpak dari tingkap je? =D

hari ni raya haji, aku rasa la sepanjang belajar pahtu sambung lagi keje kat sni. aku memang x pnah sambut raya haji. seblom ni x bape nk sedih kalo raya haji, tah nape rini aku sedih gile sampai tadah baldi :'( sampaikan tguk movie kat tivi pon bole meleleh air mata. tahpape je kot? aku rasa cite merlin tu xde sedih pon.

aku bangun awal text kat muncets, pas mandi aku kol parents. ibu aku tanya makan apela...buat apela...hishhh...aku lemah la dengar soklan2 camni. sah2 la aku takkan makan n tak buat pape bile berkurung dalam rumah aje. ayah aku langsung tanak cakap, takot sedih la tu. aku tade meleleh pon masa koling2. after letak tepon baru la..ekekeke.

hosmet aku pon satu, ritu kemain cakp xnak balik sebab tinggal lagi 2 weks je, tp bile dah cik abang turun dia pon zup zap zup zap idup enjin. 

cuti panjang pon tade makna. bile aku hadap sorang2 dalam rumah. apesal aku emo ni?



7 comments:

aminatul aini said...

sabar ye kak..huhu

nunnui said...

ala sedihnya... awat tak turun kk? kalau tau bawa akak balik kk ~ meriah la juga... papun, selamat hari raya aidiladha ~ buat tambah sedih je wish kan? hehe

cik chinta said...

benci nye dgr2 wish gini..makin emo aku =p

nunnui said...

tak wish kang nampak jahat.. hihi ~ serba salah la pulookkk.. hoho ~

cik chinta said...

ahhh....xde makna nye..sengaja kot? kakakak..

Sharif Putra said...

Cerita ni nampak sedih..sya simpati pd isi hati cerita ni, apapun awak punyai bakat yg bagus dlm menulis, sya suka baca cerita spt ni, spt cerita2 santai oleh Dr HM Tuah...

cik chinta said...

thx :) mmg sedih ni T_T

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com