Friday, November 4, 2011

pestime futsal!

aku bukan sorang yang minat bersukan. tracksuit pon ada satu je, bukti bahawa dasar bersukan memang tade dalam kamus hidup ni. aku tak ingat, bile ntah kak rin ajak join futsal kat membakut skali dengan cikgu2 len. aku mmg dasar pemalas, yang aku tau mencarik alasan yang logika bagi mengelak lari2 tendang bola tu ;p 

tapi tahla, tetibe bile lepas lunch dengan derang2 kat little town trus aku rsa cam melonjak semangat kesukanan. mybe sbb aku insaf sebab da telan makanan byk. jadi haruslah lemak dibakar smula. trus aku sarung tracksuit yang selai tu loncat nek kete derang ^__^

memula aku riso gak sebab xpnah men futsal. tp, bile da start aku x reti nak brenti la pulak. bestttt! ni pic yg di capture lepas men. muke hepy walopn da sejam men x henti2. trus aku harap games ni menjadi rutin mingguan kitrg. over kan? ketagih futsal pulak dah.





 nasib baik x banjir..klo x..xlehla kitrg beraksi ;p




4 comments:

zOeY zAu YaH said...

sakan berfutsal nohhh hehe..cikgu kene tag..check ok..http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/11/11-soalan-tagsaya-jawab-nih.html

nunnui said...

saya paling suka pert bergambar saja! :) hoho nanti main lagi tau kak!!

eiyra amieyra said...

yeh!!!!

cik chinta said...

zoey: thx sbb tag..ekekek
noy, eyra; begambar paling syok, tensen baby jadik jurugambar

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com