Tuesday, December 13, 2011

atan dan eton

harini satu kawasan perumahan aku tade letrik sebab ada pembaikan apetah. azab..tak dapat hadap tenet, panas, kesunyian. pastu aku kena suh ajar adik add math sambil aku menelaah komik dragonball yg da keberapa ratos kali ulang. tahap kepanasan membawa aku, ibu dan adik2 serta jiran jalan survey apepatot. ktrg pegi angsana sebab sana kan ada econ ;p 

walopon rumah sekangkang kera dengan angsana tapi sangat la jarang dapat pegi. jadi tak bape tau ape kedai yg ada sana. nasib baik jiran yg join ikot tu terer tunjuk2 kedai yang kitrg carik. best jugak bile da jumpe kedai2 yg ada jual banyak barang kraf dan mende comel2. kat situ aku beli kain untuk buat alas dulang. mule2 aku nak beli redy made aje. tapi, ibu bg idea suh buat sindri. carik2 dia punye renda2 nak jahit kat tepi tak ckup meter pulak. hmmm..bile da berkenan satu tu aje. dia suh aku tguk yg lain pon aku nampak semua x cantik. last2, budak kedai tu cakap dia akan oderkan untuk aku, nanti dia kol ..yeayyy :)

singgah kamdar beli kain langsir sikit utk bahagian ruang tamu.

ktrg pegi solat kat kipmart. pastu sambil ibu aku beli2 ikan sayur ktrg pegi pet shop. adik aku mintak belikan hamster sepasang. aku belikan ajelah. kaler itam dan putih, nama nya atan dan eton =D ibu aku belikan durian 3 bijik, aku makan sambil meleleh air mata. sedih kot?

3 comments:

dyg n nadya said...

ahahaha~ minta durian sikit~ hihihih~

eiyra amieyra said...

mo hamster!!!

cik chinta said...

dyg; aip? kim pandai makan durian? ekekek

ira; baguskan adik aku. dia asik bg makan. skali aku tguk pagi ni. lembek semcam. rupenya tade bg air. bijak2

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com