Wednesday, December 28, 2011

dah beli jar ^__^

dengan gigih pegi beli jar petang tadi dengan ibu n adik. siap amik alamat & no. tepon opis. sampai sesat2, nasib ada julia helen membimbing ke jalan yang benar ^__^ thx kak. aku ingat nak amik gambar jar nye. tapi ibu aku x bagi xpose kan dlu. nak suprise kan la konon. aku layan la xcited dia, padehal mula2 dia x setuju dengan idea karut aku ni. esok sambung diy jar, tak dapat siapkan kerna reben x ckup. harap2 nanti da siap jadi ala2 macam INI

pade sape2 yang nak beli jar tu, korang bole pegi check kat SINI. murah aje dan banyak design. aku amik jenis 4 segi dan dapat hage sebotol 0.95sen :) oke la kan?

tenang hati aku sikit dah bli doorgift.

4 comments:

najwa nano said...

dh dekat nmpaknya...nk jar 1..tlong postkn kt kmm ea.hehehe :)

Redbloodsnow said...

Lawa jar tu. nak satu nnti ek..hehehehe :D

cik chinta said...

najwa; mana aci men pos2..sile dtg ek..lama lg r. prepare je awal..ihihi

zie; insyaallah..hahaha..

dhiera said...

dear, menarik la~ mane nak cari resin tu ea?

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com