Friday, December 23, 2011

pink..errrrr

aku tak suke kaler pink. alegik ;p tapi ade jugak terlekat beberapa barang kaler pink yang aku guna hari2 dan sangat setia aku bawa kehulu hilir.

kalo dlu aku sangat mengagungkan tupperware. skang aku pakai botol air yang dapat free masa soping kat etude house. aku suke pakai sebab ada tali senang nak sangkut kat tangan. pahtu bile nak minum senang nak buka. ada sekali aku bawa pegi joging dengan member university. muka dia sangat terperanjat tgok aku pegang botol air ni, sambil menjerit..pink! aku buat muka steady jawab, senang nak minum..pastu buat demonstrasi bukak tutup bukak tutup pastu sedut air.

sunsilk pink..padehal ade je sunsilk kaler hijau untuk wanita bertudung tu (peveret kaler aku kan hijau). tapi, aku dah try sunsilk hijau tu, rambut aku kejung macam dawai sampai rumate aku di university dlu pesan "usahla ko pakai syampu tu, aku nampak rambut ko da tercancang2 aje, jahanam rambut karang". pastu, hosmet aku skang asik promote sunsilk aje. jadi, sepanjang tahun ni keje aku round try guna sme kaler2 sunsilk yang ada kat pasaran. last2, aku rasa kaler pink ni paling suit. sebab lepas mandi rambut wangi pastu lembut aje. 

itula org cakap, jangan benci sangat sesuatu mende tu. nanti terkena balik. 

sederhana saja dalam setiap pekerjaan yang dilakukan adalah perkara terbaik :)

9 comments:

UyaRayza said...

dulu x suke pink jugak tp sejak akhr2 nie kerap beli brg pink hahaha

eiyra amieyra said...

uish... peberet kaler ira tuh!!! comel per pink??? cute2...

cik chinta said...

uya; tu r pasal...kes terrrrrbeli je ni

eiyra; aku da hagak..mesti ko nk sokong pink jugak. aku tak comel. tu pasalx sokong pink..ihihih

najwa nano said...
This comment has been removed by the author.
najwa nano said...

npe x ske pink?pink sngt indah.
i'm pink addicted :)
kalo bleh smua bnda nk kaler pink.nk botol akak.comell.
kak chinta..did u realise your blog is pink syg.hihihihi

cik chinta said...

najwa; eh?? bukan pic2 kaler ek my bekground ni? wakakakak

najwa nano said...

no...no.its pink.najwa pnyer background yg kaler pic.hahahaha.kte tertukar la..

cik chinta said...

najwa; uhuhu...mata i npk pic je kaler nye...shhh...abaikan..ihihiihi

zOeY zAu YaH said...

botol air comel..

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com