Wednesday, January 4, 2012

bermuscle kaki tak lama lagi

awalnya pegi sampai tempat keje rini. aku tunggu2 jugak budak yang berjanji nak buat meting kononnye kat bilik dokter tu. hampeh! janji tinggal janji. perasaan pegi keje hari pertama adelah rasa nak borak2 saje jumpe kengkawan..muahahaha..kalo macam ni prinsip, aku tak pasti ntah bile bole tercalon jadik GC. langsung tade perasaan nak menambah prestasi dalam pekerjaan.

pepagi da pegi assembly kat dewan. aku x berapa clear ape kata2 yang disampaikan sebab aku pon sibuk buat ucapan ;p nakal btul. kak imah peluk aku macam ape2 saje kan. errr...terkezut. 

sangat tak best duduk bilik guru kat bangunan baru, dengan bilik aku tade kipas apetah lg econ..mmg berasap2. tak sanggup nak duduk dalam tu. last2 keje aku melepak kat bilik dokter dan makmal komputer. bestnye derang, econ sejuk cam duduk dalam peti es. ekekek. cume yang x best makmal tinggi sangat. tp, demi kesejukan sanggup didaki.
lagi...dan lagi x best bile duduk bangunan baru. kelas semua banyak kat bangunan lama. gile betul. dah duduk kat tingkat 2 pastu trun naik balik tingkat 3. pastu kalo ade kelas kat bangunan baru. trun2 dan lari lagi naik tingkat 2. haruslah lupekan saje keindahan2 kasut wedges dan tumit tinggi kebanggaan selama ini T__T sile mem ' flat' kan tapak dan menunjukkan ketinggian diri sebenar. 

balik2 rumah lenguh kat kaki masih melekat kat betis. aku ngadu dengan hosmet. dia cakap, x lama lagi tumbuhla muscle kat kaki ko. huhh...kalo muscle kat perot bagus jugak. kat kaki, xmolah. lepas asar aku pengsan sampai masuk magrib. penangan bangunan baru punye pasal.

skang tgah marking paper math form 1 punye orientasi. sedang cube menggigihkan diri.

3 comments:

eiyra amieyra said...

hahaha... sama2lah kita bersenam... guru2 gadonglah yg paling sehat nnt!!!

Liza Razak said...

tapi boleh kurus cepat tau :)

cik chinta said...

ira; aku rasa yang sihat2 adelah guru yg rajin masuk kelas saje kot? errr

kak liza; amin. itu yg ditarget sebenarnya

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com