Thursday, January 5, 2012

bile 3 masa berderet

dah masuk hari ketiga keje rasa cam bole adapt dengan kehadiran bangunan baru. cuma yang pasti aku takkan masuk dalam bilik sindri selagi takde kipas dipasang dalam bilik tu. x harap dapat econ pon ;p macam biasa la pepagi buta kompom aku buat wayang konon2 pegi bilik sindri tapi just tolong buka pintu, pasang kipas dan buka tingkap biar haba2 membahang kuar dengan segera, kesian jugak kat s/u spm sorang terkontang kanting setia duduk kat ruang tamu tu. karang kepanasan dia kalo aku tak tolong bukakan awal2. tadi aku tguk dia dah bersihkan meja dan susun fail. malu aku kat diri sindri. pasal bilik aku masih macam tu jugak. tade satu pon brg yang aku susun. kakakak..habuk takyah cakap. maybe dah setebal 1mm. nak mogok! xnak duk dalam tu selagi takde kipas.

lepas dah siap buat lakonan, aku laju2 masuk bilik dokter. kekekek..menikmati econ seperti peti es tu. nyaman :) harini bagus sebab semua geng gosip masuk dlm bilik dokter jadik xdelah merindu sangat dengan derang semua ni. pastu aku dah tergode membeli iner hana tajima. siapla korang kalo aku pakai x cun. aku ikat kat leher tokei nye. wakakak..terutama si eira yang berhabis puji oke konon masa sesi testing2 tu.

bermula la episod aku ajar pendidikan seni visual..errr...tahape je kan aku sumbat masuk. harini ajar derang garisan dan aku mendemostarsikan lukisan yang terhasil dari garisan2. ekekekek...contoh termudah adelah daun pokok kelapa dan rumput. ihihihi..terasa leonardo da vinci kejap.

lepas aje rest mula lah kepantasan berjalan kaki diuji. mana taknye, aku memula kelas kat 3 ikhlas..nunnnn...kat bangunan lama tingkat dua palingggg hujung. keluar je trus berjalan laju tapi masih dikontrol ke bangunan baru kelas 5 hikmah. gile cungap dada. budak2 pandang muke aku yang peluh2 sambil tak cukup napas nak bg salam kat derang. nasib baik topik gelombang disampaikan dengan baik pada derang. wakakak..siap ada kuiz lagi. syabas kat diri sindri.

balik dengan kaki sakit lagi..tapi bangge sebab tak pengsan petang ni ^_^ ihihi...nk ngade gtau aku bli sunglass kat vincci di jpo ritu sbb murah ;p manjang aje promo jpo kan?

shawl aku rembat adik punye. ohh..jelos. dia ada shawl yg smart.

8 comments:

Aida Azryn said...

lawo spek.. pinjam boleh? :P

cik chinta said...

bole. meh dtg borneo lak

eiyra amieyra said...

kompom pakai esok ala2 hana tajima erk.. kompom semua puji..

cik chinta said...

siap ko irah klo x jd. ak cri ko dlu

eiyra amieyra said...

alamak... ira cuci la inner hana tajima ira... xkn nk kena streka suh kering???

cik chinta said...

alaa...xyah basuh. pakai aje dlu eok. wakakak..x bayo lg da gile nk pakai. dasar kan? tatau malu. ekekeke

nunnui said...

x sabar nak tengok.. hihi eh dah 3 hari sekolah..tak penah shoot pic lagi??

cik chinta said...

xyakin nk shoot...kakakaka

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com