Wednesday, January 18, 2012

kalo meting je mesti melalut lalut

patutnya harini ada sesi interview pemilihan pegawai cemerlang. tapi da cancel atas sebab2 tertentu, selamat ^_^ da tu pegi tukar kepada meting pertama kadet polis. tak pasal2 aku kena jadik s/u. derang ni kalo meting je mesti melalut lalut. dah cm org tua merepek je aku dengar. macam2 idea la keluar, nak buat itu ini. agaknye derang ingat aku ni spesis rajin nak join2 mende alah sme tu. 

tak suka la pegi ikut program2 luar ni. mengacau plan pengajaran je. dahla aku pegang kelas exam. kang x habis silibus, x masuk kelas. eleh, tahun lepas pon macam banyak je program derang rancang, last2 terpelanting mana tah. harap2, taun ni jadik macamtu juga la =D

tapi, this year derang cadangkan buat kursus kepimpinan sekali sebulan dekat ibu pejabat daerah. satu jam kuliah dan dua jam kawad kaki T_T benci kawad kaki. makin gelap kulit yang sedia ada.

seyesly, tak minat join apa2 program luar kadet polis. aku bukan budak lasak pon. sedangkan ayah kalo bawa masuk kebun pon dia tak suh wat keje apa. pegi main2 dekat kolam dengan duduk diam2 aje dalam pondok.

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

hahah ini punya cikgu pesen jaga kulit..tp eriuslah..x best kene buat menda2 luar nih..haha..

cik chinta said...

ihi. bukan tu la. mmg x minat jalan2 sgt. dok dlm skola mengajar lg best

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com