Monday, March 26, 2012

sambutan hari polis ke-205

sesungguhnya mende alah ni mengganggu rehat hujung minggu jek pasal kena bangun pkul 5 pagi cam biasa. tapi, dah kena jemput balik2 dan rumah aku pon 2 minit je da bole sampai balai, datang je r. taun ni best sebab ada karimah join skali..jadik ada kawan nak cewi2 depan 360 yang baru beli semalam. hihiks.

cgu praktikal pon ada join. derang cgu halim dan budak praktikal tu sme kena berbaris sepanjang majlis =D memula aku hampir kena masuk baris, skali je sebab terlupa bawak cap maka dengan senang hati duduk bawah camp je sambil amik gambo sesuka hati dgn karimah ;p

karimah awal2 sampai da kena bom dengan cgu halim pasal pakai tdung kaler grey. hahaks..tahape si karimah pon. tapi, sebab kami muka tembok cina. ada kesah?

majlis habis cepat. yg best, last2 ada makan2...lepas perot kenyang..balik rumah telentang sampai petang. ape nak jadi =.="

10 comments:

zOeY zAu YaH said...

byk btl aktiviti jd cikgu nih =.="

Edy Zaidi said...

cikgu pun kene jadi polis jugak ek?hehe

cik chinta said...

cgu skg x mcm dlu. bukan setakat ajar je. ha8. mcm2 keje kmi buat. hihiks

cik chinta said...

polis olok2..bley r ;p

Liza Razak said...

kalau polis macam ni punya cun + comel..kuranglah sikit jenayah kat negara kita ni :)

cik chinta said...

myb kami yg akan menjadi takot dgn jenayah =D

dkisneayu said...

rindu jaman jd pulis eh....

cik chinta said...

aku da oter baju polis, senonoh skit nak pakai. ha8.

ZaroL said...

Waaaa...polis. xpela...polis cantik tak takot pun. hehehehe. =P

cik chinta said...

kadet jeeeeee

Copyright © 2013 Reserved to Nufaka's Blog's
Design by Azhafizah.Com